001 -Family

Atlantis D1 kampioen veldcompetitie!


Geplaatst op: 29 oktober 2007
Zaterdag 20 oktober jl. speelde Atlantis D1 een belangrijke uitwedstrijd. De tegenstander was Thor uit Harmelen. De D1 is bezig met een sterk seizoen. Tot nu toe had de D1 vijf wedstrijden gewonnen en één wedstrijd gelijk gespeeld. De korfbalkanjers wisten maar al te goed dat als ze deze wedstrijd zouden winnen, ze kampioen zouden zijn.

Alle ingrediënten voor een leuke pot korfbal waren aanwezig: een vriendelijk zonnetje, enthousiaste ouders langs de zijlijn, het toeziend oog van een trotse sponsor Roebeson én zeer strijdlustige spelers!

Al snel wist Melvin te scoren via een strafworp, helaas werd een minuut later de stand weer gelijk getrokken door een treffer van Thor. Maar de D1 liet zich niet zo snel uit het veld slaan en Hazin en Melvin scoorden respectievelijk in de 5e en 6e minuut van de wedstrijd. Een goed begin is het halve werk. Voor de rust wist Thor ook nog een keer te scoren maar Denise zorgde met een doorloopbal dat Atlantis met 3 punten verschil de rust in kon.

Na de rust ‘rommelde’ het een beetje in het veld, liep de spanning hoger en leek het erg moeilijk om de voorsprong te behouden. Maar uiteindelijk pakte men de draad weer goed op. Melvin wist twee keer achter elkaar te scoren. Ondanks dat er nu een ruim verschil was in doelpunten bleef men knokken voor een goed eindresultaat. Thor wist ook nog een bal in de korf te gooien maar Jonathan wist met een goed benutte strafworp de wedstrijd eervol af te sluiten. Na het definitieve fluitsignaal kon het feest beginnen! In de Atlantis kantine was er een officiële huldiging inclusief taart en een attentie van de sponsor. Het weekend kon niet meer stuk. Hopelijk zal het succes in de zaal voortzetten maar dat blijft natuurlijk afwachten…..

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atlantis D1 kampioen veldcompetitie!

Zaterdag 20 oktober jl. speelde Atlantis D1 een belangrijke uitwedstrijd. De tegenstander was Thor uit Harmelen. De D1 is bezig met een sterk seizoen. Tot nu toe had de D1 vijf wedstrijden gewonnen en één wedstrijd gelijk gespeeld. De korfbalkanjers wisten maar al te goed dat als ze deze wedstrijd … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: