001 - Bader

Weer schoorsteenbrand in Aalsmeer


Geplaatst op: 26 oktober 2007

Aalsmeer - Donderdagavond om 18.30 uur werd de brandweer van Aalsmeer en Hoofddorp gealarmeerd voor een schoorsteenbrand op de Stommeerweg.

In de woning hadden de bewoners de open haard aan gezet. Na een korte tijd ging het niet helemaal goed. Daarom werd de brandweer gebeld. Nadat deze ter plaatse was gekomen, hebben zij een onderzoek gedaan. Uit dat onderzoek bleek dat de muren bij het rookkanaal erg warm waren. Mogelijk brandde er iets in het kanaal. De brandweer heeft geblust met een brandblusser om zo de brand uit te krijgen.

Na wat metingen met de warmtebeeldcamera bleek het allemaal uit te zijn en kon de brandweer weer inpakken. Bij de brand vielen geen slachtoffers.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: brandweeraalsmeer.web-log.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Weer schoorsteenbrand in Aalsmeer

Aalsmeer - Donderdagavond om 18.30 uur werd de brandweer van Aalsmeer en Hoofddorp gealarmeerd voor een schoorsteenbrand op de Stommeerweg.In de woning hadden de bewoners de open haard aan gezet. Na een korte tijd ging het niet helemaal goed. Daarom werd de brandweer gebeld. Nadat deze ter plaatse was gekomen, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: