Onderzoek naar gestolen boot Vinkeveen


Geplaatst op: 26 oktober 2007
Vinkeveen - De politie heeft donderdag 25 oktober een onderzoek ingesteld naar de herkomst van een boot, nadat de rechtmatige eigenaar zijn eigendom via marktplaats op het spoor was gekomen.

Omstreeks 18.00 uur belde de eigenaar de politie. Hij had gezien dat zijn boot, gestolen in Zoetermeer, op www.marktplaats.nl stond en inmiddels in de jachthaven aan de Winkeldijk lag. Agenten gingen samen met de man naar de boot. Niet alle gegevens van de boot kwamen overeen met de papieren van de eigenaar, maar de oude eigenaar zag wel spullen van hemzelf in het vaartuig liggen. Hij was ervan overtuigd dat het zijn boot was. De politie heeft het vaartuig in beslag genomen voor nader onderzoek en zoekt de nieuwe eigenaar.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Onderzoek naar gestolen boot Vinkeveen

Vinkeveen - De politie heeft donderdag 25 oktober een onderzoek ingesteld naar de herkomst van een boot, nadat de rechtmatige eigenaar zijn eigendom via marktplaats op het spoor was gekomen. Omstreeks 18.00 uur belde de eigenaar de politie. Hij had gezien dat zijn boot, gestolen in Zoetermeer, op www.marktplaats.nl stond … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: