001 -Family

Jeugdschaatsen IJsclub Nooitgedacht van start


Geplaatst op: 26 oktober 2007
Vorige week zaterdag, 13 oktober, was het weer zover. Het jeugdschaatsen bij IJsclub Nooitgedacht is weer van start gegaan.. Met maar liefst 162 enthousiaste kinderen uit De Ronde Venen werden de eerste schreden op het ijs van de Jaap Edenbaan gemaakt. Het weer speelde goed mee. Met een strakblauwe hemel en een lekker zonnetje was het voor zowel kinderen als ouders enorm genieten op de ijsbaan.

Voor veel kinderen was het deze dag de eerste keer dat ze op schaatsen stonden en dat was best wel spannend. Met de nodige aanmoedigingen langs de kant, wisten velen zich op de dunne ijzers voort te bewegen. Tel daarbij op het enthousiasme van de jeugdleiders en u kunt zich voorstellen dat de eerste schaatsmiddag erg gezellig en geslaagd was.

De huidige generatie jeugdschaatsers heeft niet of nauwelijks op natuurijs geschaatst. Toch zal het een keer weer een ijswinter zijn. Het is dan ook erg leuk en handig als de kinderen enige ijservaring hebben. Daarnaast is het en leuke aanvulling voor het skeeleren in de zomer. Bij IJsclub Nooitgedacht is er nog plaats om uw kind te leren schaatsen. De schaatslessen zijn elke week op de Jaap Edenbaan van 16:40 tot 17:40 uur. Is uw kind tussen de 6 en 12 jaar, neem dan gerust contact op voor meer inlichtingen en voor opgave met Luciën Wolvers. Tel: 0297-282156

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Jeugdschaatsen IJsclub Nooitgedacht van start

Vorige week zaterdag, 13 oktober, was het weer zover. Het jeugdschaatsen bij IJsclub Nooitgedacht is weer van start gegaan.. Met maar liefst 162 enthousiaste kinderen uit De Ronde Venen werden de eerste schreden op het ijs van de Jaap Edenbaan gemaakt. Het weer speelde goed mee. Met een strakblauwe hemel … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: