001 -Family

Mastwijk Taekwondo en Zuiderwaard tegen Zinloos Geweld


Geplaatst op: 26 oktober 2007
Mastwijk Taekwondo zal op zaterdag 3 november a.s.een Taekwondo demonstratie verzorgen en weer een tegel Tegen Zinloos Geweld schenken, deze maal aan Winkeliers Vereniging Zuiderwaard te Vinkeveen. Het is alweer de tiende Tegel Tegen Zinloos Geweld die Mastwijk Taekwondo gratis zal gaan schenken aan een instantie!

Winkel Centrum Zuiderwaard heeft binnenkort ook een tegel Tegen Zinloos Geweld voor de deur en hiermee is dit Winkel Centrum te Vinkeveen in de rij gekomen bij de volgende locaties in De Ronde Venen waar tevens een Tegel Tegen Zinloos Geweld geplaatst is door Mastwijk Taekwondo: De Nieuwe Meerbode, VLC Vinkeveen, VLC Mijdrecht, Burgemeester Burgman, De Meijert, Fronik B.V., Al Maghariba, de Phoenix en Dorpscenrtum Willisstee.

Al deze mensen en bedrijven willen duidelijk laten weten tegen iedere vorm van geweld te zijn en Mastwijk Taekwondo heeft deze mensen een tegel geschonken waarvan de opbrengst uiteraard naar de Stichting Tegen Zinloos Geweld is gegaan.

Cor Mastwijk wil hiermee nogmaals laten weten dat Mastwijk Taekwondo tegen iedere vorm van geweld is en duidelijk maken dat Taekwondo absoluut niets te maken heeft met geweld maar een edele Olympische sport en krijgskunst is. Dit dragen de leiding en de leden van Mastwijk dan ook naar buiten en zo verzorgd Cor Mastwijk regelmatig cursussen, demonstraties en clinics bij bedrijven, scholen en andere evenementen waarbij hij duidelijk probeert te maken dat geweld niets oplost.

Demonstratie Taekwondo
Net voor het overhandigen van de Tegel Tegen Zinloos Geweld aan de voorzitter van de Winkeliersvereniging verzorgd Mastwijk Taekwondo een korte Taekwondo demonstratie op het buiten plein voor het Winkel Centrum Zuiderwaard en een workshop waaraan kinderen en ouders gratis aan mee kunnen doen. De demonstratie zal op zaterdag 3 november rond 11.15 uur plaatsvinden en daarna zal de Tegel Tegen Zinloos Geweld worden geschonken en dan kan men deelnemen aan de gratis workshop Taekwondo. Men kan zich hiervoor opgeven op onderstaande email adres of gewoon langskomen en meedoen.

Ook op scholen
Ook is Cor regelmatig op scholen bij spreekbeurten van kinderen aanwezig om ook daar te vertellen over wat Taekwondo is en hoe er in de Taekwondoschool met elkaar wordt omgegaan en wat zinloos geweld precies is en de gevolgen hiervan. Tijdens de zelfverdediging workshops en clinics bij scholen en bedrijven wordt het onderwerp tevens naar voren gebracht. Ook zullen er posters in Winkel Centrum Zuiderwaard worden opgehangen Tegen Zinloos Geweld om zo bezoekers duidelijk te maken dat ook Winkel Centrum Zuiderwaard tegen geweld is.

Dodelijk geweld
Het is belangrijk om mensen en vooral de jongeren duidelijk te maken dat geweld niets oplost en alleen maar meer moeilijkheden veroorzaakt. Dit is helaas de laatste tijd weer erg duidelijk geweest in Amsterdam en dit kostte in korte tijd twee dodelijke slachtoffers en een tweetal gewonde agenten. Weer eens duidelijk dat geweld alleen maar nog meer verdriet en ellende veroorzaakt. Met acties zoals deze wil Mastwijk Taekwondo zich blijven inzetten voor de Stichting Tegen Zinloos Geweld. Tot zaterdag 3 november! Voor meer info: www.mastwijktaekwondo.nl of mastwijktkd@yahoo.com

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Mastwijk Taekwondo en Zuiderwaard tegen Zinloos Geweld

Mastwijk Taekwondo zal op zaterdag 3 november a.s.een Taekwondo demonstratie verzorgen en weer een tegel Tegen Zinloos Geweld schenken, deze maal aan Winkeliers Vereniging Zuiderwaard te Vinkeveen. Het is alweer de tiende Tegel Tegen Zinloos Geweld die Mastwijk Taekwondo gratis zal gaan schenken aan een instantie! Winkel Centrum Zuiderwaard heeft … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: