Restaurant Veldzijde opent haar deuren!
Geplaatst op: 25 oktober 2007
Restaurant Veldzijde opent haar deuren voor het brede publiek zodat een ieder kan genieten van deze fantastische lokatie. Reserveert u tijdig een tafel om u samen met uw vrienden eindeloos te laten verwennen!
Om u in de stemming te laten komen hier alvast het menu wat we deze avond de revue laten passeren:
Terrine van eend en eendelever met appelstroop en een crouton van notenbrood
Cappucino van fazant en peperkoek
Lijngevangen wilde roodbaars met kruidige rijst en paddestoelenschuim
Gebraden hertenbout met knolselderijmousseline, spruitjessalade en wildjus
Warme sinaasappelsalade met huisgemaakte brownie
Heel graag tot 10 november Het team van Restaurant Veldzijde
Om u in de stemming te laten komen hier alvast het menu wat we deze avond de revue laten passeren:
Terrine van eend en eendelever met appelstroop en een crouton van notenbrood
Cappucino van fazant en peperkoek
Lijngevangen wilde roodbaars met kruidige rijst en paddestoelenschuim
Gebraden hertenbout met knolselderijmousseline, spruitjessalade en wildjus
Warme sinaasappelsalade met huisgemaakte brownie
Heel graag tot 10 november Het team van Restaurant Veldzijde