001 - Bader

Oorzaak dode man Nigtevecht bekend


Geplaatst op: 25 oktober 2007
Nigtevecht - De man die op 9 oktober 2007 dood werd aangetroffen in een groenstrook bij Nigtevecht is om het leven gekomen door een overdosis cocaïne.

Op de Klompweg werd op dinsdagochtend rond 08.15 uur het stoffelijk overschot van een man aangetroffen. Medewerkers van het Waterschap zagen het levenloze lichaam in een groenstrook liggen en alarmeerden de politie. Het lichaam van de man was voor een groot deel verbrand. Sectie bij het Nederland Forensische Instituut heeft uitgewezen dat in het lichaam van het slachtoffer een hoeveelheid bolletjes met cocaïne zaten. Nader onderzoek heeft uitgewezen dat één van de bolletjes in het lichaam is opengegaan en de dood van de onbekende man heeft veroorzaakt. Tevens is vast komen te staan dat de man reeds overleden was voordat hij in brand gestoken werd.

De politie doet onderzoek naar de identiteit van de man en naar de verdachte(n) die het lichaam hebben achtergelaten en in brand gestoken.

Aan getuigen die in de nacht van maandag 8 op dinsdag 9 oktober iets verdachts hebben gezien op of in de omgeving van de Klompweg in Nigtevecht wordt verzocht contact op te nemen met de politie van district Rijn & Venen op telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000. In het programma Opsporing Verzocht  wordt op dinsdagavond 30 oktober aandacht besteed aan de zaak.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Oorzaak dode man Nigtevecht bekend

Nigtevecht - De man die op 9 oktober 2007 dood werd aangetroffen in een groenstrook bij Nigtevecht is om het leven gekomen door een overdosis cocaïne. Op de Klompweg werd op dinsdagochtend rond 08.15 uur het stoffelijk overschot van een man aangetroffen. Medewerkers van het Waterschap zagen het levenloze lichaam … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: