001 -Family

Lui Zweet = Kom van de bank af!


Geplaatst op: 23 oktober 2007
In november zal de toneelvereniging “De Opregte Amateur” uit de Hoef het stuk ”Lui Zweet” geschreven door Vincent van Rijsewijk opvoeren. Het handelt om een werkschuwe familie, die hun bron van inkomsten – de alimentatie van de verschillende (!) vaders van de vijf kinderen – ziet opdrogen. Zij proberen dan mee te doen aan een reality show op televisie, waar een grote som geld mee te verdienen valt, maar dan moeten ze wel gaan werken en dat is nieuw voor deze familie.

De show met de titel “Kom van de bank af”, vormt het centrale thema in dit stuk en vergde een speciale voorbereiding van spelers en regie, heel anders dan zij normaal gewend waren. Daarvoor hadden zij ook de medewerking nodig van een aantal winkels en bedrijven uit de buurt, zo speelt zelfs de brug in De Hoef een rol! Die medewerking werd niet alleen bereidwillig, maar soms zelfs ronduit enthousiast verleend, wat in de uitstraling van het eindproduct ook naar voren komt.

De komende voorstellingen bieden zo aan de ene kant de vertrouwde plezierige ontspanning, maar kent aan de andere kant ook een nieuw element, dat aan de toeschouwers wordt voorgeschoteld.

Als u dit wilt meemaken, moet u op vrijdag 9 of zaterdag 10 november de toneelvoorstelling “Lui zweet” bijwonen, die de toneelvereniging “De Opregte Amateur” dan zal uitvoeren. De voorstellingen vinden plaats in het tot schouwburg omgebouwde gemeenschapshuis ‘De Springbok’ in de Hoef, Oostzijde 61a, op vrijdagavond 9 en zaterdagavond 10 november 2007 om 20:00 uur. Reserveren gewenst. De zaal is open vanaf 19:00 uur.

U wordt van harte uitgenodigd deze voorstellingen bij te wonen.

Na afloop van de voorstellingen is er gelegenheid om samen met de acteurs een hapje en een drankje te nuttigen.

Kaarten (€6,- pp, donateurs €4,- en kinderen t/m 12 jaar € 2,-) reserveren kan via toneeldehoef@live.nl of bij de fam. Sietsma 0297-593390, Harry Bakker 0297-593592 of Ronald Wieman 0297-593291.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Lui Zweet = Kom van de bank af!

In november zal de toneelvereniging “De Opregte Amateur” uit de Hoef het stuk ”Lui Zweet” geschreven door Vincent van Rijsewijk opvoeren. Het handelt om een werkschuwe familie, die hun bron van inkomsten – de alimentatie van de verschillende (!) vaders van de vijf kinderen – ziet opdrogen. Zij proberen dan … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: