001 -Family

Veenland Heren 1 maakt vliegende start


Geplaatst op: 23 oktober 2007
Het nieuwe seizoen begon voor Veenland in de Willisstee, thuishaven van het Wilnisse volleybalteam. De eerste tegenstander kon de wedstrijd als een thuiswedstrijd beschouwen, aangezien het Atalante uit Vinkeveen was. Het nieuwe H1 team van Veenland begon deze avond vol goede moed en gedurende de sets kregen de heren de smaak steeds meer te pakken. Alle vier de sets werden gewonnen van Atalante H4.

De tweede wedstrijd werd gespeeld tegen VHZ H2 in Nieuw Vennep. De nieuwe sporthal, die enkele uren daarvoor officieel was geopend, werd door Veenland met een overwinning ingewijd. Ook sponsor Kringkoop was zeer te spreken over het resultaat.

De derde wedstrijd vond plaats in Wilnis, waar de buren uit Mijdrecht op bezoek kwamen. Zij werden vergezeld van een grote groep fans, die getrakteerd werden op een spannende wedstrijd van Veenland tegen Unitas H2. De Mijdrechtenaren kampten met een aantal opstartproblemen, die pas later in de wedstrijd opgelost waren. Toch wist Veenland het hoofd koel te houden en middels goede verdediging en aanvallen de laatste punten binnen te slepen. Wederom werden alle vier de sets gewonnen, wat Veenland in totaal 15 punten heeft opgeleverd en daarmee de koppositie in de competitie. De volgende wedstrijd wordt op woensdag 24 oktober om 21.00uur gespeeld in sporthal De Phoenix te Mijdrecht. Ditmaal tegen de nummer twee uit de competitie, Unitas H3.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Veenland Heren 1 maakt vliegende start

Het nieuwe seizoen begon voor Veenland in de Willisstee, thuishaven van het Wilnisse volleybalteam. De eerste tegenstander kon de wedstrijd als een thuiswedstrijd beschouwen, aangezien het Atalante uit Vinkeveen was. Het nieuwe H1 team van Veenland begon deze avond vol goede moed en gedurende de sets kregen de heren de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: