001 -Family

Atlantis C1 wint in Alphen maar verliest nipt kampioenschap


Geplaatst op: 22 oktober 2007
Het eerste deel van de buitencompetitie zit erop voor de C1 van Atlantis.

De C1 van Atlantis dat wordt gesponsord door Scheenaart Rioolreiniging,komt uit in de 3e klasse. Een nieuw team samengesteld met oud C1 spelers en nieuwe doorgestroomde spelers uit C2 en D1.Ook kwam er een nieuwe trainster Petra Taal en samen met Mark Govers gingen ze proberen om het team weer naar de 2e klasse te krijgen. De eerste wedstrijd werd verloren,thuis tegen de Vinken met 1-5. Het liep nog niet goed ,er werden te veel fouten gemaakt en er was nog veel te doen voor de trainers. Toen de wedstrijd uit tegen Thor, die werd met 2-6 gewonnen. De eerste 2 punten waren binnen. De spelers vonden elkaar beter en er kwam meer lijn in het spel. De derde wedstrijd thuis tegen OKV werd zelfs met grote cijfers gewonnen 9-2 en het spel werd beter. De twee volgende wedstrijden werden vervolgens ook gewonnen van SDO met 7-3 en Luno 5-3 . Het werd spannend we stonden op de tweede plaats, 1 punt achter de Vinken, zou er nog een kampioenschap inzitten? De laatste wedstrijd moest gespeeld worden bij Tempo in Alphen aan de Rijn,stel dat de vinken verliest . Maar helaas de vinken wonnen de wedstrijd en zou Atlantis tweede worden bij winst tegen Tempo. In Alphen aan de Rijn werd met 7-2 gewonnen, geen kampioen maar wel een verdiende 2e plaats en promotie naar de 2e klasse. Dit was te danken door de goede uitslagen en er zat veel vooruitgang in het team. Volgens de trainers is het team er klaar voor om in de 2e klasse te gaan spelen en een nieuwe uitdaging aan te gaan. Het zal niet vanzelf gaan ,maar we gaan ervoor. We kunnen in ieder geval terug kijken op een geslaagd buitenseizoen met de C1 .Bij deze wil het team iedereen bedanken voor de steun tijdens de wedstrijden ouders, reservespelers en in het bijzonder firma Scheenaart. Nu gaan we weer naar binnen in de sporthal en wordt er gespeeld in de 2e klasse,het zal niet gemakkelijk worden maar ze gaan ervoor.Als er mensen zijn die de C1 wel eens willen zien spelen kijk dan naar de website van Atlantis www.kvatlantis.nl voor de aanvangstijd. We spelen thuis in de Sporthal Phoenix.

Bedankt namens,Lusanne,Maartje,Sophie,Eva,Ciska,Matthijs Blokland en Mathijs Gortemulder, Tommy ,Reinhout , Stephan en de coaches Mark en Petra .Teambegeleider Henk.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atlantis C1 wint in Alphen maar verliest nipt kampioenschap

Het eerste deel van de buitencompetitie zit erop voor de C1 van Atlantis. De C1 van Atlantis dat wordt gesponsord door Scheenaart Rioolreiniging,komt uit in de 3e klasse. Een nieuw team samengesteld met oud C1 spelers en nieuwe doorgestroomde spelers uit C2 en D1.Ook kwam er een nieuwe trainster Petra … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: