Atlantis B2 na spannende wedstrijd ongeslagen KAMPIOEN!

Geplaatst op: 22 oktober 2007
Afgelopen zaterdag is Atlantis B2 ongeslagen kampioen geworden, na superspannende wedstrijd tegen mede koploper OVVO uit Maarssen. In de eerste minuut werd er al door Atlantis gescoord via een mooie doorloopbal.

Na een paar aanvallen heen en weer maakte OVVO weer gelijk. Gelukkig lieten ze de koppies niet hangen en kort na de 1-1 werd er alweer uit een mooie doorloopbal 2-1 gemaakt. Een aantal mooie aanvallen volgde, alleen werden de kansen helaas niet afgemaakt. Gelukkig werd toch het gat geslagen via een prachtige aanval met een mooie doorloopbal. Gelijk kwam de ploeg op stoom en werd rust gehaald met een mooie tussenstand van 5-1. Na de rust kwam Atlantis niet zo goed op gang als voor de rust en OVVO kwam snel dichterbij. Al gauw was de stand op 5-3 gekomen en werd er helaas een strafworp gemist. OVVO kwam op stoom en 15 minuten voor tijd was het weer gelijk 5-5. Beide ploegen werden zenuwachtig, speelden gehaast en misten daardoor veel kansen. OVVO was op dat moment de betere ploeg en miste zelfs een strafworp! Om de wedstrijd te winnen waren er nog twee wissels. Er kwamen twee nieuwe dames in, met de hoop dat zij het verschil konden maken. En wat een invalbeurt, de beide dames maakte hun tegenstanders helemaal dol. Met een strafworp en een mooie omdraai bal werd gelukkig toch nog gewonnen met 7-5. Wat hebben ze de ouders, coaches en overige toeschouwers laten zweten. Maar gelukkig toch kampioen en ook nog ongeslagen!

De spelers van Atlantis zijn: Niels van Oudenallen, Lizzy Oudshoorn, Jeffrey van Diemen, Ilona Pauw, Timo Jongerling, Sandra Rusman, Kariem Khalifa, Saskia Kraan, Goof van Straaten, Robina van Senten en Lars van Walraven.

Op naar de zaal en er alles aan doen om daar ook weer kampioen te worden!

Afgelopen zaterdag is Atlantis B2 ongeslagen kampioen geworden, na superspannende wedstrijd tegen mede koploper OVVO uit Maarssen. In de eerste minuut werd er al door Atlantis gescoord via een mooie doorloopbal. Na een paar aanvallen heen en weer maakte OVVO weer gelijk. Gelukkig lieten ze de koppies niet hangen en … Lees meer »