001 -Family

Opbrengst collecte Nierstichting 2007


Geplaatst op: 22 oktober 2007
In de week van 17 tot en met 22 september hebben in Mijdrecht meer dan zestig vrijwilligers gecollecteerd voor de Nierstichting. Dat heeft € 4728,69 opgeleverd. Dat is weer meer dan vorig jaar.

Graag wil de organisatie van deze collecte in Mijdrecht alle collectanten bedanken die een of enkele uurtjes van hun tijd hebben gestoken in dit belangrijke werk. Natuurlijk bedankt de organisatie ook alle mensen die geld gegeven hebben. Dit geld helpt de Nierstichting haar doelstelling te realiseren: het verbeteren van de kwaliteit van het leven van nierpatiënten in Nederland, onder meer door preventie en behandeling van nierziekten en door er voor te zorgen dat nierpatiënten zo goed mogelijk door het leven kunnen gaan.

De Nierstichting kan altijd nieuwe collectanten gebruiken, dus wanneer u met ingang van het volgende jaar ook één avondje wilt collecteren voor dit goede doel, kunt u zich nu alvast opgeven. De collecte is altijd in de derde week van september. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ria van Schaik, tel. 273530.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Opbrengst collecte Nierstichting 2007

In de week van 17 tot en met 22 september hebben in Mijdrecht meer dan zestig vrijwilligers gecollecteerd voor de Nierstichting. Dat heeft € 4728,69 opgeleverd. Dat is weer meer dan vorig jaar. Graag wil de organisatie van deze collecte in Mijdrecht alle collectanten bedanken die een of enkele uurtjes … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: