001 -Family

Vrouw aangehouden voor bekrassen auto's


Geplaatst op: 21 oktober 2007
Vinkeveen - Op vrijdagochtend werd een 68-jarige vrouw uit Vinkeveen aangehouden op verdenking van het bekrassen van enkele auto’s.

Rond 11.00 uur kreeg de politie de melding dat een vrouw op de Herenweg auto’s zou bekrassen. Ter plaatse verklaarden twee getuigen dat een vrouw enkele auto’s in de straat had bekrast. Zij gaven een signalement van de verdachte en haar vermoedelijke adres.

Agenten gingen naar de woning van de verdachte. Het signalement kwam 100 % overeen, waarna de vrouw, 68 jaar oud en afkomstig uit Vinkeveen, werd aangehouden.

De verdachte is naar het politiebureau overgebracht, ingesloten en in verzekering gesteld. Door de getuigen was gezien dat de verdachte zeker twee auto’s heeft bekrast. Bij onderzoek op de Herenweg troffen agenten tien auto’s aan die waren bekrast. Onderzoek zal moeten uitwijzen of de verdachte hiervoor verantwoordelijk is.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vrouw aangehouden voor bekrassen auto's

Vinkeveen - Op vrijdagochtend werd een 68-jarige vrouw uit Vinkeveen aangehouden op verdenking van het bekrassen van enkele auto’s.Rond 11.00 uur kreeg de politie de melding dat een vrouw op de Herenweg auto’s zou bekrassen. Ter plaatse verklaarden twee getuigen dat een vrouw enkele auto’s in de straat had bekrast. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: