001 -Family

Vreemde lucht in woning in Aalsmeer


Geplaatst op: 19 oktober 2007

Aalsmeer - Vrijdagmiddag om 14.31 uur kreeg de brandweer van Aalsmeer een melding over een mogelijke gaslucht in de Mendelstraat in Aalsmeer.

De brandweer stelde ter plaatse gelijk een onderzoek in. Omdat het om een mogelijke gaslucht ging werd de hoge drukspuit ook alvast klaar gezet. De melder had in haar woning een vreemde lucht geroken. De brandweer is met meetapparatuur naar binnen gegaan en heeft metingen verricht. Uit de metingen kwam niet naar voren waar de lucht vandaan kwam.
De bewoners waren aan het verbouwen en hadden een nieuwe ketel laten plaatsen. Vandaag was een van de eerste dagen dat de ketel aan ging. Hierdoor zou mogelijk de vreemde lucht vandaan komen.

De brandweer was na een klein half uurtje weer klaar en kon weer terug keren naar de kazerne.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Edwin van Willegen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vreemde lucht in woning in Aalsmeer

Aalsmeer - Vrijdagmiddag om 14.31 uur kreeg de brandweer van Aalsmeer een melding over een mogelijke gaslucht in de Mendelstraat in Aalsmeer.De brandweer stelde ter plaatse gelijk een onderzoek in. Omdat het om een mogelijke gaslucht ging werd de hoge drukspuit ook alvast klaar gezet. De melder had in haar … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: