Je eerste huis !


Geplaatst op: 19 oktober 2007
Ben jij van plan om binnen een aantal jaar een huis te gaan kopen of huren? Wat kost dat? Wat kan een makelaar of notaris voor je betekenen? En de gemeente?

Allemaal vragen waar de “Woonmarkt voor Starters”, georganiseerd door de Jongerenraad van Rabobank Veenstromen, antwoord op kan geven. Op maandag 12 november 2007 om 19.30 uur gaat de feestelijke Woonmarkt van start. De markt is voor jongeren tussen de 18 en 30 jaar en wordt gehouden bij Rabobank Veenstromen, Bozenhoven 93 in Mijdrecht.

Op de markt staan informatieve kraampjes van alle deelnemende partijen. Ook worden er workshops gegeven over de aspecten die je tegenkomt bij het kopen of huren van een eerste huis en over het huidige woningaanbod in onze regio. Daarnaast is de mogelijkheid aanwezig om te laten berekenen hoeveel je kunt lenen voor het kopen van een huis (hiervoor dien je je op te geven en je laatste salarisstrook en jaaropgave mee te nemen). Aan het einde van de avond draait het Rad van Fortuin, waar naast vele andere prijzen zelfs een wasmachine te winnen valt!

Kortom, een feestje dat je niet mag missen! Dus meld je nu aan via www.jongeren-rabobank.nl of stuur de antwoordkaart voor 2 november aanstaande naar ons terug. Wees er snel bij, de eerste 50 inschrijvingen ontvangen de handige informatiemap van het NIBUD “Waar blijft het geld” t.w.v. ?10,- gratis! Met deze map kun je eenvoudig je financiële administratie bijhouden.

Klik hier om je direct in te schrijven!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Rabobank Veenstromen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Je eerste huis !

Ben jij van plan om binnen een aantal jaar een huis te gaan kopen of huren? Wat kost dat? Wat kan een makelaar of notaris voor je betekenen? En de gemeente? Allemaal vragen waar de “Woonmarkt voor Starters”, georganiseerd door de Jongerenraad van Rabobank Veenstromen, antwoord op kan geven. Op … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: