001 -Family

Inloopmiddag voor Mantelzorgers in De Ronde Venen op woensdag 31 oktober


Geplaatst op: 19 oktober 2007
Het Steunpunt Mantelzorg De Ronde Venen organiseert op elke laatste woensdag van de maand een Inloop-lotgenotenmiddag voor Mantelzorgers.

De inloopmiddag wordt gehouden op:
woensdagmiddag 31 oktober van 14.00 uur tot 16.00 uur in het ServicePunt Mijdrecht, Gezondheidscentrum, Hoofdweg 1 te Mijdrecht.

Het is de bedoeling dat Mantelzorgers elkaar ontmoeten om, geheel vrijblijvend, met andere Mantelzorgers ervaringen uit te wisselen. De coördinator en vrijwilligers zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden en tevens zorgen zij voor een kopje koffie met iets lekkers erbij. In De Ronde Venen zijn, uitgerekend naar de landelijk cijfers, 300 overbelaste Mantelzorgers, dus schroom niet om een praatje te komen maken.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Inloopmiddag voor Mantelzorgers in De Ronde Venen op woensdag 31 oktober

Het Steunpunt Mantelzorg De Ronde Venen organiseert op elke laatste woensdag van de maand een Inloop-lotgenotenmiddag voor Mantelzorgers. De inloopmiddag wordt gehouden op:woensdagmiddag 31 oktober van 14.00 uur tot 16.00 uur in het ServicePunt Mijdrecht, Gezondheidscentrum, Hoofdweg 1 te Mijdrecht. Het is de bedoeling dat Mantelzorgers elkaar ontmoeten om, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: