Sportservice on Tour eind oktober van start


Geplaatst op: 18 oktober 2007
Sportservice Midden Nederland organiseert in oktober, november en december 2007 op verschillende locaties in de provincie Utrecht diverse themaworkshops op het gebied van verenigingsondersteuning. Thema’s als ’Werving en behoud van leden’, ‘PR en sponsoring’, ‘Sportiviteit en respect’ en ‘Succesvol vrijwilligersbeleid’ komen uitgebreid aan bod. Tijdens de interactieve avonden brengen docenten kennis over één van de thema’s. Minstens zo belangrijk is het onderling delen van kennis en ervaringen tussen verenigingen over de verschillende thema’s.

Gratis en vrijblijvend
Iedere sportvereniging uit de provincie Utrecht is welkom bij één of meerdere workshops. Tot nu toe geeft Sportservice Midden Nederland tien workshops in onder andere de gemeenten Houten, Breukelen, Driebergen, Amersfoort, De Bilt en Nieuwegein. Elke avond start een workshop om 19.30 uur en eindigt rond 22.30 uur. Enthousiaste bestuurders of vrijwilligers binnen de club kunnen zich een week voor aanvang van de workshops aanmelden op www.sportservicemiddennederland.nl. Hierop staat eveneens alle informatie per workshop vermeld.

Uitnodiging
Sportservice Midden Nederland stuurt medio oktober iedere vereniging uit de provincie een uitnodiging met workshopkalender. De aanmeldingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Bij teveel aanmeldingen zoekt Sportservice Midden Nederland een datum en locatie voor een tweede bijeenkomst. Verenigingen uit de regio van de workshoplocatie krijgen voorrang op de eerste bijeenkomst.

Maarten Punt
Bij vragen over Sportservice on Tour kunt u contact opnemen met Maarten Punt, projectmedewerker verenigingsondersteuning van Sportservice Midden Nederland, 030-7513845 of mpunt@sportservicemiddennederland.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Sportservice on Tour eind oktober van start

Sportservice Midden Nederland organiseert in oktober, november en december 2007 op verschillende locaties in de provincie Utrecht diverse themaworkshops op het gebied van verenigingsondersteuning. Thema’s als ’Werving en behoud van leden’, ‘PR en sponsoring’, ‘Sportiviteit en respect’ en ‘Succesvol vrijwilligersbeleid’ komen uitgebreid aan bod. Tijdens de interactieve avonden brengen docenten … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: