001 -Family

Country Roads top 50 bij Rick FM


Geplaatst op: 16 oktober 2007
Opnieuw verzorgt een programmamaker bij Rick FM (nu voor de 5e maal) een jaarlijks terugkerend aansprekend initiatief. En die programmamaker is Jaap van der Leij, die wekelijks het programma ‘Country Roads’ produceert en presenteert. Het is elke zaterdagavond van 18:00 tot 19:00 uur bij Rick FM, de lokale radio-omroep voor Groot Amstelland te beluisteren.

Op zaterdag 24 november a.s. staat dit programma ‘Country Roads’ in het teken van de ‘Country Top 50’ aller tijden, dus een lijst met de populairste countryplaten ooit gemaakt, met stijlen als: bluegrass, rockabilly, countryrock en moderne countrymuziek. En het leuke aan dit initiatief is, dat het door de Rick FM luisteraars zelf zal worden samengesteld.

Alle luisteraars kunnen tot uiterlijk 17 november a.s. hun 10 meest favoriete Countrynummers insturen via de website www.rickfm.nl of naar het programma-emailadres countryroads@kpnplanet.nl Uiteraard is het ook mogelijk om deze voorkeur in te sturen naar het postbusadres van Rick FM en dat is: Postbus 135 1420 AC Uithoorn.

Programmamaker Jaap van der Leij ziet uit naar een stroom inzendingen van de luisteraars, temeer deze muzieksoort volop in de belangstelling staat.

Op 24 november a.s. zal speciaal voor deze bijzondere uitzending de lengte van het programma Country Roads drie keer zo lang zijn, namelijk van 18:00 tot 21:00 uur.

Dus alleszins de moeite waard om uw inzending ook voor 17 november a.s. ingestuurd te hebben!

Rick FM is stereo te ontvangen via de kabel op 99.0 FM, in de ether op 106.3 FM en via de ‘Live Radio Stream’ via de computer op: www.rickfm.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Country Roads top 50 bij Rick FM

Opnieuw verzorgt een programmamaker bij Rick FM (nu voor de 5e maal) een jaarlijks terugkerend aansprekend initiatief. En die programmamaker is Jaap van der Leij, die wekelijks het programma ‘Country Roads’ produceert en presenteert. Het is elke zaterdagavond van 18:00 tot 19:00 uur bij Rick FM, de lokale radio-omroep voor … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: