001 -Family

Lions Bridge-drive voor het goede doel op vrijdag 9 november


Geplaatst op: 17 oktober 2007
Mijdrecht/Wilnis, 17 oktober 2007 – Een bijzondere avond waarbij een serieus doel wordt gesteund door een gezellig avondje bridgen? Dat kan inderdaad op vrijdagavond 9 november a.s. in De Meijert op de jaarlijkse bridge-drive, waarvan de opbrengst ten goede komt aan de stichting “Thuis Sterven” De Ronde Venen.

De vrijwilligers van de stichting “Thuis Sterven” ondersteunen situaties waarbij mensen ervoor gekozen hebben om de laatste levens fase in hun eigen huis door te brengen.

De stichting is financieel volledig afhankelijk van sponsors, giften en donaties.

Vandaar dat de opbrengst van deze avond voor dit doel wordt aangewend. Enthousiaste bridgers uit De Ronde Venen (én omstreken!) worden dan ook opgeroepen om zich aan te melden.

Er worden 24 spellen top-integraal gespeeld om de Lions Wisselbeker (beschikbaar gesteld door de organiserende Lionsclub Mijdrecht-Wilnis).

Voor het winnende bridgepaar is er bovendien een superhoofdprijs, bestaande uit een weekend- of midweekverblijf in een zespersoons bungalow, ter beschikking gesteld door Landal GreenParks. In de pauze is er weer de gebruikelijke verloting, waarbij vele bijzondere prijzen beschikbaar zijn gesteld.

Aanvang van de avond is 20.00 uur in Party- en Congrescentrum De Meijert aan de

Dr.J. van der Haarlaan 6 te Mijdrecht (zaal open vanaf 19.15 uur).

Het inschrijfgeld bedraagt 20 euro per paar en men kan zich opgeven bij de heer C. Van der Wilt (tel. 0297-257009 of e-mail vdwilt@xs4all.nl).

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Lions Bridge-drive voor het goede doel op vrijdag 9 november

Mijdrecht/Wilnis, 17 oktober 2007 – Een bijzondere avond waarbij een serieus doel wordt gesteund door een gezellig avondje bridgen? Dat kan inderdaad op vrijdagavond 9 november a.s. in De Meijert op de jaarlijkse bridge-drive, waarvan de opbrengst ten goede komt aan de stichting “Thuis Sterven” De Ronde Venen. De vrijwilligers … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: