001 -Family

Drankrijder blijkt dief te zijn


Geplaatst op: 17 oktober 2007
Uithoorn - Dinsdagavond 16 oktober, rond 21:00 uur, bleek een dronken fietser op de Laan van Meerwijk in Uithoorn, ook nog een gestolen jas en twee mobiele telefoons bij zich te hebben.

Surveillerende politiemensen zagen hoe een fietser tegen het verkeer inreed. Automobilisten moesten uitwijken om een aanrijding te voorkomen. De fietser, een 28 jarige man uit Uithoorn, maakte daarbij boze gebaren naar hen. Toen zij de man aanspraken leek hij behoorlijk dronken. Hij werd aangehouden door de politiemensen voor rijden onder invloed. In het bureau ontdekten politiemensen dat er een rijbewijs in zijn jas zat, die niet van hem was. De houder van het rijbewijs bleek de ook eigenaar van de jas te zijn. Deze aangever wist te vertellen, dat de verdachte de jas en twee mobiele telefoons had geprobeerd te verkopen in een café in Uithoorn. Recherche van wijkteam Uithoorn heeft de zaak in onderzoek. Voor het alcoholgebruik, wat twee keer de toegestane hoeveelheid is, krijgt hij eveneens proces-verbaal.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Amsterdam-Amstelland

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Drankrijder blijkt dief te zijn

Uithoorn - Dinsdagavond 16 oktober, rond 21:00 uur, bleek een dronken fietser op de Laan van Meerwijk in Uithoorn, ook nog een gestolen jas en twee mobiele telefoons bij zich te hebben. Surveillerende politiemensen zagen hoe een fietser tegen het verkeer inreed. Automobilisten moesten uitwijken om een aanrijding te voorkomen. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: