001 -Family

Vierde inzameling plastic flessen en flacons


Geplaatst op: 17 oktober 2007
De vierde inzameling in de gemeente De Ronde Venen in zicht. Deze inzameling vindt plaats op vrijdag 2 november. De resultaten van de derde inzameling zijn bekend. De derde inzameling op 5 oktober heeft 4280 kilo aan lege plastic flessen en flacons opgeleverd.

Wanneer en hoe laat kunt u de speciale afvalzak aan de weg zetten?
 • Op vrijdag 2 november start de inzameling om 07.30 uur. Zorg er daarom voor dat de afvalzak uiterlijk om 07.30 uur aan de openbare weg staat.
 • Het is gebleken dat veel burgers de afvalzak pas buiten zetten als de inzamelaar de straat in komt of langs rijdt. De kans dat u dan te laat bent is heel groot. Zorg er daarom voor dat de afvalzak uiterlijk om 07.30 uur aan de openbare weg staat.
 • Biedt de speciale afvalzak goed zichtbaar aan voor de inzamelaar.

  Waarom is de inzameling beperkt tot plastic flessen en flacons?
  Plastic flessen en flacons zijn gemaakt van hetzelfde type plastic. Door de inzameling te beperken tot deze stroom verpakkingen waar een vloeistof in heeft gezeten, kan dit afval goed worden gerycled.

  Wat kunt u doen wanneer u tijdens de inzameling vragen heeft?
  Op vrijdag 2 november kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met SITA wanneer u vragen heeft over de inzameling. SITA is telefonisch te bereiken via tel. (030) 24 55 013.

  Wat kunt u doen wanneer u sneller van uw plastic flessen en flacons af wilt?
  U kunt uw plastic flessen en flacons ook wegbrengen naar het afvalbrengstation op de Industrieweg 50 in Mijdrecht. Daar staat een speciale container van deze campagne Plastic Heroes.
 • Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

  Bron: Gemeente De Ronde Venen

  Dit bericht delen via:
  Opties:

  Inschrijven nieuwsbrief


  Alle velden zijn verplicht

  Je gegevens:

  Vierde inzameling plastic flessen en flacons

  De vierde inzameling in de gemeente De Ronde Venen in zicht. Deze inzameling vindt plaats op vrijdag 2 november. De resultaten van de derde inzameling zijn bekend. De derde inzameling op 5 oktober heeft 4280 kilo aan lege plastic flessen en flacons opgeleverd. Wanneer en hoe laat kunt u de Lees meer »


  Alle velden zijn verplicht

  Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

  Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

  Je gegevens:
  Gegevens van de ontvanger: