001 -Family

Gemeente bestrijdt rattenoverlast in Amstelhoek


Geplaatst op: 17 oktober 2007
In opdracht van de gemeente en woningcorporatie Westhoek Wonen is een ongediertebestrijder ingeschakeld om rattenoverlast in Amstelhoek te bestrijden.

Vorige week kwamen meldingen hierover binnen via de servicelijn van de gemeente. Inwoners uit Amstelhoek klaagden over ratten bij hun woning. De ongediertebestrijders hebben de aanwezigheid van de bruine ratten bevestigd en vervolgens bestrijdingsmiddelen uitgezet.

De exacte oorzaak van de rattenoverlast is niet aan te geven. Voor de inwoners van Amstelhoek is het een heel vervelend probleem. Bij de woningen waar de ratten geconstateerd zijn, zijn nu lokaasdozen neergezet. De bewoners zijn hierover geïnformeerd. Het duurt circa 2 tot 3 weken voordat de rattenoverlast bestreden is. Inwoners moeten tot die tijd voedsel(resten) niet toegankelijk maken voor de ratten en bijvoorbeeld geen brood strooien voor vogeltjes.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gemeente bestrijdt rattenoverlast in Amstelhoek

In opdracht van de gemeente en woningcorporatie Westhoek Wonen is een ongediertebestrijder ingeschakeld om rattenoverlast in Amstelhoek te bestrijden. Vorige week kwamen meldingen hierover binnen via de servicelijn van de gemeente. Inwoners uit Amstelhoek klaagden over ratten bij hun woning. De ongediertebestrijders hebben de aanwezigheid van de bruine ratten bevestigd … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: