001 - Bader

Politie doet onderzoek naar diefstal uit woning


Geplaatst op: 17 oktober 2007
Mijdrecht - De politie onderzoekt een diefstal uit een woning aan de Cornelis Beerninckstraat waarbij een mobiele telefoon werd buitgemaakt. De diefstal werd gepleegd op maandag 15 oktober tussen 18.25 en 18.35 uur.

Toedracht: Twee jongens belden aan waarop de bewoner de voordeur opendeed. De twee vertelden voor een basisschool een stroopwafelactie te houden ten behoeve van de kankerbestrijding. De bewoner moest een formulier invullen en een bedrag van 2,25 euro betalen. De bewoner haalde zijn portemonnee uit zijn slaapkamer, maar zag bij terugkeer bij de voordeur dat de twee jongens waren verdwenen.

De bewoner constateerde dat zijn mobiele telefoon niet meer op tafel lag. Hij heeft inmiddels aangifte gedaan. De twee jongens zijn tussen de 12 en 14 jaar oud, hebben een licht getinte huidskleur en zwart haar. De ene jongen droeg een blauwe spijkerbroek, een donkerkleurige jas tot op de heupen en sportschoenen. De andere droeg een rode trui, een blauwe spijkerbroek en een donkerblauwe jas. Personen die informatie hebben over de diefstal en/of de twee daders, wordt verzocht kontakt op te nemen met de politie, bureau Mijdrecht, telefoon 0900-8844.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Politie doet onderzoek naar diefstal uit woning

Mijdrecht - De politie onderzoekt een diefstal uit een woning aan de Cornelis Beerninckstraat waarbij een mobiele telefoon werd buitgemaakt. De diefstal werd gepleegd op maandag 15 oktober tussen 18.25 en 18.35 uur. Toedracht: Twee jongens belden aan waarop de bewoner de voordeur opendeed. De twee vertelden voor een basisschool … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: