001 -Family

Vernieuwing Hotel Résidence Vinkeveen


Geplaatst op: 16 oktober 2007
Het college van Burgemeester en Wethouders heeft dinsdag 16 oktober besloten onder bepaalde voorwaarden in principe medewerking te verlenen aan de vernieuwing van Hotel Résidence bij de A2 in Vinkeveen.

De eigenaar van het hotel wil de accommodatie in een aantal stappen volledig vernieuwen. Onderdeel van de plannen is de realisatie van een minimaal 45 meter hoge hoteltoren op de hoek van de A2 en de N201. Het college heeft besloten in principe medewerking te verlenen aan het plan. Gezien het gevoelige karakter van het Groene Hart en de bijzondere locatie, zullen ook de provincie Utrecht en de Rijksbouwmeester bij het project worden betrokken. Ook wordt onderzocht of er een publieksfunctie aan het project kan worden toegevoegd.

De plannen bevinden zich nog in een pril stadium. Over planning en realisatie is op dit moment nog niets bekend.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vernieuwing Hotel Résidence Vinkeveen

Het college van Burgemeester en Wethouders heeft dinsdag 16 oktober besloten onder bepaalde voorwaarden in principe medewerking te verlenen aan de vernieuwing van Hotel Résidence bij de A2 in Vinkeveen. De eigenaar van het hotel wil de accommodatie in een aantal stappen volledig vernieuwen. Onderdeel van de plannen is de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: