001 - Bader

College benoemt nieuwe leden Jongeren Adviescommissie


Geplaatst op: 16 oktober 2007
Het college van B en W heeft dinsdag 15 oktober besloten Sumerya Akpinar en Emma Veerhuis te benoemen tot lid van de Jongeren Adviescommissie (JAC) voor De Ronde Venen. De benoemingen waren noodzakelijk na het vertrek van enkele leden uit de commissie.

De JAC geeft het college gevraagd en ongevraagd advies over alle zaken die jongeren in de gemeen-te De Ronde Venen aangaan. Hierbij valt te denken aan onder andere huisvesting, sport, uitgaan en scholing. Leden van de Jongeren Adviescommissie worden door het college benoemd voor een peri-ode van vier jaar. In de verordening Adviescommissie voor het Jeugd- en Jongerenbeleid staan de voorwaarden vermeld waaraan een lid van de commissie moet voldoen. Beide kandidaten voldoen aan deze voorwaarden. De Algemene Vergadering van de JAC heeft Sumerya Akpinar en Emma Veerhuis voorgedragen voor benoeming als lid van de commissie.

Met de benoeming van Emma en Sumerya (beiden woonachtig in Mijdrecht) komt het aantal leden van de commissie op negen. Meer informatie over de JAC is te vinden op www.jongerenadviescommissie.net

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

College benoemt nieuwe leden Jongeren Adviescommissie

Het college van B en W heeft dinsdag 15 oktober besloten Sumerya Akpinar en Emma Veerhuis te benoemen tot lid van de Jongeren Adviescommissie (JAC) voor De Ronde Venen. De benoemingen waren noodzakelijk na het vertrek van enkele leden uit de commissie. De JAC geeft het college gevraagd en ongevraagd … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: