001 -Family

Politie zoekt bestuurder gele Smart Vinkeveen


Geplaatst op: 16 oktober 2007
Vinkeveen - Een 20-jarige automobiliste uit Vinkeveen heeft aangifte gedaan van het feit dat haar auto is aangereden en de verantwoordelijke persoon hierna is doorgereden.

De vrouw had haar auto op maandag 15 oktober tussen 11.15 en 11.30 uur onbeschadigd geparkeerd aan de achterzijde van het winkelcentrum Zuiderwaard. Toen zij terugkeerde bij haar auto, zag zij dat de voorbumper was beschadigd en er gele verf op de bumper zat. Op het moment dat de Vinkeveense haar auto parkeerde, stond er een gele personenauto van het merk Smart naast haar auto geparkeerd, maar die was inmiddels weg. Zij vermoedt dat haar auto is aangereden door deze Smart. De politie verzoekt de bestuurder/bestuurster van de Smart contact op te nemen met het politiebureau in Mijdrecht, telefoon 0900 – 8844

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Politie zoekt bestuurder gele Smart Vinkeveen

Vinkeveen - Een 20-jarige automobiliste uit Vinkeveen heeft aangifte gedaan van het feit dat haar auto is aangereden en de verantwoordelijke persoon hierna is doorgereden. De vrouw had haar auto op maandag 15 oktober tussen 11.15 en 11.30 uur onbeschadigd geparkeerd aan de achterzijde van het winkelcentrum Zuiderwaard. Toen zij … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: