001 - Bader

Actie op de Markt in Mijdrecht


Geplaatst op: 15 oktober 2007
In de regio Zuid / Midden in de week van 20 t/m 28 oktober. wordt er door het landelijk orgaan markthandel een Nationale reclame actie gehouden die ook op de TV aandacht zal krijgen. Ook de mark van Mijdrecht zal aan deze actie deelnemen.

Op de donderdag middag van 18 en 25 oktober zal de Mijdrechtse markt feestelijk versierd zijn. En krijgen alle klanten bij elke koopman /vrouw een gratis deelname formulier die zij op deze dagen ingevuld met naam en adres in de hiervoor bestemde bus kunnen deponeren, meerdere malen meedoen is dus mogelijk. Beide dagen zal er om 2 uur en rond 4 uur uit deze bus een tiental namen worden getrokken. De gelukkigen winnen een waardebon die varieert tussen de 5 euro en de 25 euro. Bovendien wordt er de naam getrokken van een persoon die ,mits aanwezig, samen met de gastheer van die dag gewapend met een kruiwagen bij elke deelnemende koopman of vrouw persoonlijk een cadeau in ontvangst mag nemen.

Met deze actie hopen de Mijdrechtse markthandelaren hun klanten een aangename marktdag te verzorgen en de diversiteit van branches te benadrukken omdat velen nu nog slechts enkele van tientallen kooplieden bezoeken. Vanuit het landelijk bureau voor markt en straathandel is een internet pagina opgestart waar u de aktiviteiten van alle deelnemende gemeenten kunt vinden. Deze pagina vindt u op www.1001marktenfestival.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Actie op de Markt in Mijdrecht

In de regio Zuid / Midden in de week van 20 t/m 28 oktober. wordt er door het landelijk orgaan markthandel een Nationale reclame actie gehouden die ook op de TV aandacht zal krijgen. Ook de mark van Mijdrecht zal aan deze actie deelnemen.Op de donderdag middag van 18 en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: