001 - Bader

Verwendag voor mantelzorgers


Geplaatst op: 15 oktober 2007
Op 10 november is de jaarlijkse Dag van de Mantelzorg. De dag waarop alle mantelzorgers in het zonnetje worden gezet. Tijdens de Beursvloer De Ronde Venen die afgelopen februari is gehouden heeft de heer Ruud van der Vliet, algemeen directeur Rabobank Veenstromen, toegezegd om een middag te organiseren voor mantelzorgers in De Ronde Venen. Rabobank Veenstromen en het Steunpunt Mantelzorg hebben samen een leuk programma voor u bedacht. Wij nodigen u als mantelzorger graag uit om op vrijdag 9 november deel te nemen aan een verwenmiddag.

Hoe ziet het programma eruit?
Om 12.00 uur wordt u door de heer Van der Vliet verwelkomd in Partycentrum De Meijert in Mijdrecht. Daarna krijgt u een uitgebreide lunch. Om 14.00 uur vertrekt de bus voor een kunstroute door De Ronde Venen onder leiding van Henk Butink en Rolf Verkaik. Zij gaan u vertellen over kunstwerken en bijzondere en oude gebouwen die de gemeente De Ronde Venen rijk is. Onderweg gaan we nog koffie of thee drinken en om ongeveer 17.00 uur is het einde van het programma. U ontvangt tevens het boek “De Ronde Venen in kaart”.

Aanmelden:
Wanneer u denkt ‘dit lijkt mij een erg leuke middag’, maar u vindt het niet prettig om alleen te gaan. Dan kunt u een collega mantelzorger of introducé meenemen. U kunt zich aanmelden voor 24 oktober bij het Steunpunt Mantelzorg: telefoon 0297-230288. Er kunnen aan deze verwenmiddag maximaal 50 personen deelnemen. Reageer dus snel want, vol is vol! Na uw aanmelding sturen wij u een bevestiging en het programma toe.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Verwendag voor mantelzorgers

Op 10 november is de jaarlijkse Dag van de Mantelzorg. De dag waarop alle mantelzorgers in het zonnetje worden gezet. Tijdens de Beursvloer De Ronde Venen die afgelopen februari is gehouden heeft de heer Ruud van der Vliet, algemeen directeur Rabobank Veenstromen, toegezegd om een middag te organiseren voor mantelzorgers … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: