001 - Bader

JC Allround in de prijzen


Geplaatst op: 15 oktober 2007
Een vrijwilliger namens het jongerencentrum Allround, Sharon Gieske, heeft op zaterdag 6 oktober meegedaan aan de nieuwe tv-quiz PlaceMatch. Dit programma wordt uitgezonden door 7 regionale omroepen. Met haar deelname heeft zij een bedrag van € 1.200,- gewonnen, dat bestemd wordt voor de activiteiten van het tiener- en jongerenwerk in Allround.

Het programma PlaceMatch is op 3 september van start gegaan en wordt uitgezonden door 7 regionale omroepen. Het is een quiz, waarbij kandidaten uit 7 verschillende regio’s het tegen elkaar opnemen. In de quiz draait het vooral om kennis over de eigen regio. Kandidaten kunnen, als ze het tenminste een beetje slim aanpakken, een behoorlijk geldbedrag binnenslepen. Daar is Sharon Gieske met glans in geslaagd.

Het programma PlaceMatch is een initiatief van het Oranje Fonds. Het Oranje Fonds bevordert betrokkenheid in de samenleving. Het Oranjefonds ondersteunt projecten die de sociale infrastructuur verbeteren of vernieuwen, zoals de bouw van een gemeenschapshuis, of het wegwijs maken van allochtone vrouwen in Nederland of sociaal-culturele activiteiten voor jong en oud. In dit geval dus het stimuleren van jongerenparticipatie. Immers het geldbedrag dat door Sharon Gieske gewonnen is wordt aangewend voor activiteiten voor en door jongeren.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

JC Allround in de prijzen

Een vrijwilliger namens het jongerencentrum Allround, Sharon Gieske, heeft op zaterdag 6 oktober meegedaan aan de nieuwe tv-quiz PlaceMatch. Dit programma wordt uitgezonden door 7 regionale omroepen. Met haar deelname heeft zij een bedrag van € 1.200,- gewonnen, dat bestemd wordt voor de activiteiten van het tiener- en jongerenwerk in … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: