001 -Family

Laatste RABOBANK competitie wedstrijden van 2007 bij P.s.v. Troje


Geplaatst op: 15 oktober 2007
Lekker relaxed onder de stralende zon hield p.s.v. Troje afgelopen zondag haar laatste competitiewedstrijden dressuur onder de man en dressuur mennen van het jaar 2007. En natuurlijk was het weer een gezellige happening waar iedereen weer zijn beste beentjes voorgezet heeft om een leuke score te bemachtigen. Dat dit aardig is gelukt bleek wel uit de beoordeling van de jury Esther v Eck . De punten lagen allemaal redelijk dicht bij elkaar en alle protocollen gingen vergezeld met veel uitleg over de gereden punten. Dankzij deze uitleg weten de deelnemers waar weer extra op getraind moet worden.

De uitslag bij de paarden ruiters is als volgt
Op de eerste plaats Marja de Dood met Otto zij reden een M1 proef met 188 punten. Tweede Wendy Vink met Lasimir met een L 1 proef van 182 punten Derde werd Diana de Haan met Gabber zij behaalde 174 punten voor haar L1 proef.

Ponyruiters:
Op de eerste plaats Nathasja Meijer met Hasse met maar liefst 194 punten voor haar L1 proef. Tweede Sabine Voorneveld met Melrose 189 punten voor een L2 proef en derde werd Kirsten Prins met OpaZ Diaz zij behaalde 188 punten voor een B proef.

A/B pony’s
Op de eerste plaats Jade Degenkamp met Magic. Zij reden een A/B L2 proef met 193 punten Tweede Valarie v.d. Werff met Flake 189 punten voor een A/B b proef En Derde werd Michelle Polmantuin met Pivo zij behaalde 186 punten voor haar A/B L1 proef.

Mennen dressuur werd beoordeeld door Claudia Mertens.
Caudia gaf na de wedstrijd aan de deelnemers veel persoonlijke uitleg over de gereden proef, waar de deelnemers heel wat van op hebben gestoken.

Op de eerste plaats Thea v Schaik met Jouke met 197 punten voor een B proef Tweede Marja de Dood met Lady met 191 punten voor een B proef. Derde werd Milou Scholten met Petra zij behaalde 182 punten voor haar M proef.

De winnaars van deze laatste competitie wedstrijd vertrokken natuurlijk weer met mooie prijzenbekers naar huis. De uiteindelijke winnaars van de algehele competitie waarvan de beste 3 wedstrijden tellen worden in de prijzen gezet tijdens de najaars ledenvergadering. Deze prijzen worden weer beschikbaar gesteld door de RABOBANK.

21-10 organiseert p.s.v. Troje een Crossclinic die gegeven wordt door Gert Boonzaaijer. Voor deze clinic gaan we naar Renswoude waar men gebruik kan maken van 4 hectare hindernisterrein met waterbakken,wallen,vaste hindernissen , kleine en grote boomstammen ,een trap, een 1km lange galoppeerbaan met steeple-hindernissen enzovoorts. Het terrein is zo ingedeeld dat dit voor iedereen de juiste mogelijkheden biedt, al ben je nu ervaren of niet. Dus iedereen, jong of oud, kan hieraan deenemen. Ook zin om aan deze organisatie mee te doen kijk dan op onze website www.paardensportverenigingtroje.nl Daar vind men alle info over de club en haar organisaties .

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Laatste RABOBANK competitie wedstrijden van 2007 bij P.s.v. Troje

Lekker relaxed onder de stralende zon hield p.s.v. Troje afgelopen zondag haar laatste competitiewedstrijden dressuur onder de man en dressuur mennen van het jaar 2007. En natuurlijk was het weer een gezellige happening waar iedereen weer zijn beste beentjes voorgezet heeft om een leuke score te bemachtigen. Dat dit aardig … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: