001 - Bader

Streekfestival in De Willisstee


Geplaatst op: 15 oktober 2007
Op zaterdag 10 november 2007 vindt het 12e Streekfestival plaats in Dorpscentrum Willisstee, te Wilnis. Aan het streekfestival wordt deelgenomen door 3 slagwerkgroepen, 4 harmonie orkesten, 7 fanfares en een brassband. Zo bevinden zich onder anderen onder de deelnemers de orkesten Arti uit Langeraar, Crescendo uit Nieuwveen, Viribus Unitis uit Wilnis, Caecila uit Gouda en Excelsior uit Boskoop. Als laatste orkest zal Amsterdam Brass, één van de toppers uit de brassbandwereld, optreden. Voor een volledig overzicht van de deelnemers, de indeling van het programma en een routebeschrijving naar de Willisstee, kijk op www. streekfestival.nl

De doelstelling van de stichting Streekfestival is : ‘het bevorderen van de muziekbeleving en de muziekbeoefening van en door muzikanten met name van harmonie- en fanfareorkesten en brassbands en het bevorderen van onderlinge contacten tussen de muziekbeoefenaren. Dit doel tracht de stichting te bereiken door onder andere het organiseren van een jaarlijks evenement’.

Dit jaar organiseert de stichting voor de 12e keer het streekfestival en wederom is er een vol programma met orkesten uit de verschillende divisies. De orkesten worden beoordeeld door een jury bestaande uit Jan Bosveld en Frenk Rouschop. Met de opmerkingen van de jury gaan de orkesten aan de slag ter voorbereiding op het volgende concert of concours.

De locatie waar het festival plaats vindt is wisselend, maar bevindt zich altijd in het Groene Hart. Dit jaar is gekozen voor het Dorpscentrum Willisstee te Wilnis.

Voor het beluisteren van een afwisselend programma bent u tussen 09.30 en 22.30 uur welkom. De entreeprijs bedraagt € 2,50 voor de hele dag.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Streekfestival in De Willisstee

Op zaterdag 10 november 2007 vindt het 12e Streekfestival plaats in Dorpscentrum Willisstee, te Wilnis. Aan het streekfestival wordt deelgenomen door 3 slagwerkgroepen, 4 harmonie orkesten, 7 fanfares en een brassband. Zo bevinden zich onder anderen onder de deelnemers de orkesten Arti uit Langeraar, Crescendo uit Nieuwveen, Viribus Unitis uit … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: