001 -Family

Demonstratie in Museum De Ronde Venen


Geplaatst op: 15 oktober 2007
Op zaterdag 20 oktober kunt u tussen 14.00 – 17.00 uur in het Museum De Ronde Venen komen kijken naar een demonstratie aquarelleren en tekenen door Peter Groot. Deze bijzondere demonstratie wordt gehouden in het kader van de tijdelijke expositie ‘De Ronde Venen exposeert!’, waarin diverse professionele en amateur-kunstenaars uit De Ronde Venen hun werken presenteren.

Het Museum De Ronde Venen vertelt het verhaal van de mensen die eeuwenlang ploeterden in dit drassige gebied om een leven op te bouwen. Dit deden zij vooral in de turfindustrie. Een voordeel van de natte veengronden was namelijk dat het zeer geschikt was om turven van te maken. Prachtige historische kaarten, unieke documenten, oude foto’s en vele gereedschappen worden tentoongesteld in het museum en geven met elkaar een beeld van vervlogen tijden.

Informatie
Museum De Ronde Venen
Herenweg 240
3645 DW Vinkeveen 
T (0297) 262223
E:  info@museumderondevenen.nl
W www.museumderondevenen.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Demonstratie in Museum De Ronde Venen

Op zaterdag 20 oktober kunt u tussen 14.00 – 17.00 uur in het Museum De Ronde Venen komen kijken naar een demonstratie aquarelleren en tekenen door Peter Groot. Deze bijzondere demonstratie wordt gehouden in het kader van de tijdelijke expositie ‘De Ronde Venen exposeert!’, waarin diverse professionele en amateur-kunstenaars uit … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: