Atlantis D meisjes kampioen!

Geplaatst op: 15 oktober 2007
Zaterdag 13 oktober was het zover, na vele spannende wedstrijden werden de D-meisjes van Atlantis officieel kampioen!

Het door CENS gesponsorde team was al zeker van een kampioenschap, maar was er op gebrand ook de laatste wedstrijd nog te winnen. Onder leiding van de drie coaches Saskia, Laura en Masha worden de acht meiden van dit meiden team gecoacht en getraind om winnen van de allerbeste teams, met jongens erin. Door goede samenwerking en een leuke sfeer op de trainingen waren bijna alle wedstrijden gewonnen, op eentje na. De wedstrijd van afgelopen zaterdag begon om 12 uur en er waren wel wat zenuwen hier en daar. Maar gelukkig werd er gelijk in de eerste aanval gescoord, wat ervoor zorgde dat de verdediging erop gebrand was niets door te laten.

Toen er gewisseld werd stond het al 3-0 voor Atlantis en daar kwamen er nog twee bij voor de rust. In de rust werden de nieuwe tactieken besproken onder het genot van een bekertje limonade. De meiden werden al een beetje overmoedig en gokten al vol hoop op 20 tegen nul. Maar het moest nog wel gebeuren in de tweede helft. Maar na wederom een flitsende start raakten de toeschouwers al snel de tel kwijt. Er werd goed samengewerkt en de ballen vlogen erin. Ook in verdediging verslapte niet en de meiden kregen maar een punt tegen. Toen het laatste fluitsignaal ging stond het 13-1 en was het kampioenschap helemaal compleet. Er werd taart gegeten en gedronken op het geslaagde eerste buitenseizoen en een goed vervolg in de zaal.

Zaterdag 13 oktober was het zover, na vele spannende wedstrijden werden de D-meisjes van Atlantis officieel kampioen! Het door CENS gesponsorde team was al zeker van een kampioenschap, maar was er op gebrand ook de laatste wedstrijd nog te winnen. Onder leiding van de drie coaches Saskia, Laura en Masha … Lees meer »