001 -Family

Winst CSW in matig duel


Geplaatst op: 15 oktober 2007
In een niet al te hoogstaand duel heeft CSW zaterdag een 0-3 overwinning weten te behalen tegen het laag geklasseerde Abcoude. Doordat koploper Breukelen zijn eerste nederlaag van het seizoen leed is het gat met de koploper nog maar 2 punten.

CSW nam van het begin af aan direct de wedstrijd in handen, had heel veel balbezit maar kon maar moeilijk de spitsen bereiken. Ook veel onnodig balverlies leidde ertoe dat CSW zich nauwelijks kansen wist te scheppen. De eerste mogelijkheid was wel voor Ronald Lucassen na een slim steekballetje van Raymond Wens maar de keeper van Abcoude keerde het gevaar. Een tweede mogelijkheid was voor Cesar de Kuyer maar zijn schot ging over het doel. Aan de andere kant kwam CSW tweemaal goed weg om niet op achterstand te worden gezet. Tweemaal verscheen een speler van Abcoude alleen voor doelman Dennis Prins. De eerste keer redde Prins en de tweede keer eindigde de bal op de lat. Op slag van rust kwam voor CSW eindelijk de bevrijdende treffer. Een vrije trap van een meter op 25 werd door Cesar de Kuyer snoeihard ingeschoten via de binnenkant van de paal.

Na rust probeerde CSW het duel snel te beslissen maar Abcoude bleek toch een te taaie ploeg om zich zomaar naar de slachtbank te laten leiden. Er ontstonden wel wat kleine mogelijkheden voor CSW maar echt grote kansen op de 0-2 bleven vooralsnog uit. Bovendien moest de achterhoede van CSW steeds alert zijn om de counter van Abcoude te pareren. Bijna kwam de gelijkmaker op het bord maar Prins redde met de voet. CSW bleef aandringen en kon pas in de laatste fase de wedstrijd definitief beslissen. Een schot van Cesar de Kuyer werd door de doelman niet goed verwerkt en Raymond Wens kon de terugspringende bal in het doel tikken. De eindstand van 0-3 kwam voor rekening van Jay Klaas Wijngaarden die in de drukke zestien de trekker overhaalde.

A.s. zaterdag speelt CSW een uitwedstrijd voor de beker tegen AFC Quick 1890 in Amersfoort om 14.30 uur.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Winst CSW in matig duel

In een niet al te hoogstaand duel heeft CSW zaterdag een 0-3 overwinning weten te behalen tegen het laag geklasseerde Abcoude. Doordat koploper Breukelen zijn eerste nederlaag van het seizoen leed is het gat met de koploper nog maar 2 punten. CSW nam van het begin af aan direct de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: