De Baat (3e)

De Vinken verliest in de eerste helft van koploper VEO


Geplaatst op: 15 oktober 2007
Vinkeveen – Afgelopen zaterdag 13 oktober heeft het door Bouthoorn Tele Training gesponsorde eerste seniorenteam van korfbalvereniging De Vinken verloren van koploper VEO. De Vinken begon de wedstrijd zeer matig, dit resulteerden in een 12 – 3 ruststand voor de ploeg uit Voorburg. De tweede helft herpakten de spelers zich, waardoor De Vinken terug kon komen tot een 14-10 eindstand.

Eerste helft – Zeer matig
De eerste aanval van De Vinken, bestond uit Arjan Kroon, Peter Koeleman, Angela Sloesarwij en Susanne de Wit. De eerste verdediging bestond uit Pascal Kroon, Peter Kooijman, Mariska Meulstee en Charita Hazeleger. De thuisploeg pakte in de eerste helft gelijk het initiatief en creëerde veel kansen. Via een 5-2 tussenstand liep VEO in de eerste helft uit tot een 12-3 ruststand. Voor De Vinken scoorden in de eerste helft; Arjan Kroon (2x) en Charita Hazeleger (1x).

Tweede helft – Sterk teruggekomen
Tijdens de rust zette coach Dirk van der Vliet de puntjes weer op de i. De tweede helft moest uit een ander vaatje getapt worden om een blamage te voorkomen. De spelers hadden goed opgelet, er werd beter verdedigd en ook de aanvallen waren een stuk verzorgder. Uiteindelijk wist De Vinken in de tweede helft nog zeven maal te scoren, terwijl VEO maar twee keer de korf wist te vinden. Hoewel VEO duidelijk een maatje te groot was voor De Vinken, kunnen we tevreden terugkijken op de tweede helft. De doelpunten werden in de tweede helft gescoord door; Charita Hazeleger (3x), Peter Koeleman (1x) Peter Kooijman (1x) en Arjan Kroon (2x).

20 oktober Fortissimo – De Vinken
Aanstaande zaterdag 20 oktober speelt het vlaggenschip van De Vinken tegen Fortissimo. Aanvang van de wijdstrijd is 15:30 uur op sportpark IJsseloever in IJsselstein.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De Vinken verliest in de eerste helft van koploper VEO

Vinkeveen – Afgelopen zaterdag 13 oktober heeft het door Bouthoorn Tele Training gesponsorde eerste seniorenteam van korfbalvereniging De Vinken verloren van koploper VEO. De Vinken begon de wedstrijd zeer matig, dit resulteerden in een 12 – 3 ruststand voor de ploeg uit Voorburg. De tweede helft herpakten de spelers zich, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: