001 -Family

Lijkt Nigtevecht gedeeltelijk verbrand


Geplaatst op: 12 oktober 2007
Nigtevecht -  Het stoffelijk overschot dat op dinsdagmorgen 9 oktober werd aangetroffen aan de Klompweg in Nigtevecht is voor een groot deel verbrand. De doodsoorzaak en identiteit zijn nog niet bekend.

Twee medewerkers van het waterschap ontdekten op 9 oktober rond 08.15 uur in een groenstrook aan de Klompweg het stoffelijk overschot van een persoon en belden de politie. De recherche heeft de gehele dag onderzoek op en rond de plaats van het aantreffen van het lichaam verricht. Ook is bij omwonenden een buurt- en passantenonderzoek gedaan.

Uit onderzoek bleek dat het stoffelijk overschot voor een groot deel was verbrand. Het Nederlands Forensisch Instituut heeft tot nu toe nog geen duidelijkheid kunnen verschaffen over de exacte doodsoorzaak en de identiteit van het slachtoffer.

Aan getuigen die in de nacht van maandag 8 op dinsdag 9 oktober iets verdachts hebben gezien op of in de omgeving van de Klompweg in Nigtevecht wordt verzocht contact op te nemen met de politie van district Rijn & Venen op telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Lijkt Nigtevecht gedeeltelijk verbrand

Nigtevecht -  Het stoffelijk overschot dat op dinsdagmorgen 9 oktober werd aangetroffen aan de Klompweg in Nigtevecht is voor een groot deel verbrand. De doodsoorzaak en identiteit zijn nog niet bekend.Twee medewerkers van het waterschap ontdekten op 9 oktober rond 08.15 uur in een groenstrook aan de Klompweg het stoffelijk … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: