001 - Bader

Handhaving sluipverkeer op de Groenlandsekade in Vinkeveen


Geplaatst op: 11 oktober 2007
Op de Groenlandsekade is onlangs handhavend opgetreden door de Politie. Hierbij zijn bekeuringen uitgedeeld. Het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente De Ronde Venen heeft op 26 oktober 2006 besloten dat vanaf december 2006 de Groenlandsekade in de ochtend- en avondspits afgesloten is voor doorgaand verkeer. Het besluit is genomen omdat de Groenlandsekade onevenredig veel last had en heeft van sluipverkeer richting de snelweg.

De Groenlandsekade is tussen zeven en negen uur ’s ochtends en vier en zeven uur ’s avonds alleen toegankelijk voor bestemmingsverkeer. Dit betreft de bewoners van de Groenlandsekade en personen die daar werkzaam zijn of bezoekers.

Automobilisten kunnen een andere route gebruiken om hun bestemming te bereiken. Zo kunnen de bewoners van de Vinkenkade een ontheffing krijgen om via de Zuwe naar Loenen, Breukelen en ver-der te rijden. Voor de richting Amsterdam kunnen zij via Abcoude rijden. Voor de richting Utrecht kun-nen de bewoners via Vinkeveen-Dorp rijden. Voor een ontheffing kunnen bewoners zich melden bij de balie Bouwen en Wonen (balie 10) in het gemeentehuis of tel. (0297) 29 16 54.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Handhaving sluipverkeer op de Groenlandsekade in Vinkeveen

Op de Groenlandsekade is onlangs handhavend opgetreden door de Politie. Hierbij zijn bekeuringen uitgedeeld. Het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente De Ronde Venen heeft op 26 oktober 2006 besloten dat vanaf december 2006 de Groenlandsekade in de ochtend- en avondspits afgesloten is voor doorgaand verkeer. Het besluit … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: