001 -Family

Vrijwilligerswerk in de aanbieding !


Geplaatst op: 11 oktober 2007
Voor de Beursvloer Aalsmeer-Uithoorn stromen de vragen binnen met heel leuke vrijwilligers-projecten voor bedrijven. Ook zijn al 100 aanmeldingen van organisaties en bedrijven om bij dit unieke evenement aanwezig te zijn. De Beursvloer wordt gehouden op donderdag 18 oktober tus-sen 16.00 en 18.00 uur, in de foyer van Endemol Nederland, van Cleefkade 15 te Aalsmeer. De Beursvloer is de plek waar bedrijven en maatschappelijke organisaties elkaar treffen en waar “gehandeld” gaat worden in vrijwilligerswerk.

Het gaat op de beursvloer voornamelijk om eenmalige projecten waar een bedrijf zijn mensen, kennis of middelen kan inzetten voor de lokale samenleving. Het zijn activiteiten die voor een bedrijf vallen onder de noemer Maatschappelijk Betrokken Ondernemen.

Informatie over deze Beursvloer waaronder voorbeelden van projecten, is te vinden op de website www.beursvloeraalsmeer-uithoorn.nl.

Aanmelden is nog mogelijk
Bedrijven kunnen zich nog aanmelden, ook als zij hun aanbod nog niet concreet hebben. In verband met de organisatie van de Beursvloer is het dringend gewenst dat zij zich van tevoren aanmelden.

De organisatie is in handen van een beurscommissie in samenwerking met het Steunpunt Vrijwilli-gerswerk Aalsmeer en Stichting Cardanus.

Meer informatie
Bedrijven die na een bezoek aan de website nog vragen hebben, kunnen contact opnemen met

Ellen van Arenthals T (0297) 347510 of Angela den Hamer T (0297) 32 32 53.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vrijwilligerswerk in de aanbieding !

Voor de Beursvloer Aalsmeer-Uithoorn stromen de vragen binnen met heel leuke vrijwilligers-projecten voor bedrijven. Ook zijn al 100 aanmeldingen van organisaties en bedrijven om bij dit unieke evenement aanwezig te zijn. De Beursvloer wordt gehouden op donderdag 18 oktober tus-sen 16.00 en 18.00 uur, in de foyer van Endemol Nederland, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: