001 -Family

Meisje (17) mishandeld op Rechthuislaan Mijdrecht


Geplaatst op: 10 oktober 2007
Mijdrecht - Op dinsdagavond 9 oktober werd een meisje door een onbekende man mishandeld.

Rond 22.30 uur stond een 17-jarige meisje uit Mijdrecht een sigaret te roken op de Rechthuislaan. Plotseling zag zij dat een man naar haar toerende. Hij gaf haar enkele klappen, waardoor zij ten val kwam. Het meisje vluchtte vervolgens naar een woning aan dezelfde straat. De politie werd gebeld en stelde in de omgeving een onderzoek naar de verdachte in. Hij werd niet meer aangetroffen. Het slachtoffer liep letsel in haar gezicht op en deed aangifte van mishandeling.

De verdachte was een blanke man van 25 – 35 jaar, 1.73 – 1.80 meter, stevig (dik) postuur, een rond gezicht en half lang donkerblond haar, dat in lagen was geknipt. Hij keek vermoedelijk iets scheel. Hij droeg een donkerblauw tot zwart bomberjack, witte gympen en hij rook sterk naar alcohol.

Aan getuigen die de mishandeling hebben gezien of mensen die menen de verdachte te (her-)kennen, wordt verzocht contact op te nemen met de politie van district Rijn & Venen op telefoonnummer 0900-8844.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Meisje (17) mishandeld op Rechthuislaan Mijdrecht

Mijdrecht - Op dinsdagavond 9 oktober werd een meisje door een onbekende man mishandeld.Rond 22.30 uur stond een 17-jarige meisje uit Mijdrecht een sigaret te roken op de Rechthuislaan. Plotseling zag zij dat een man naar haar toerende. Hij gaf haar enkele klappen, waardoor zij ten val kwam. Het meisje … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: