001 -Family

Positief advies commissie MER over Marickenland


Geplaatst op: 9 oktober 2007
De commissie voor de milieueffectrapportage (commissie MER) heeft haar “toetsingsadvies” uitgebracht over het milieueffectrapport (MER) dat voor het project Marickenland is gemaakt.

De commissie is van oordeel dat het rapport alle nodige (milieu)informatie bevat om de be-sluitvorming over Marickenland verder voor te bereiden. Aanpassing of aanvulling van het rapport is niet nodig.

In het MER voor Marickenland is onderzoek gedaan naar verschillende milieuaspecten die te maken hebben met de natuur- en recreatieontwikkeling. De waterhuishouding speelt daarin een heel belangrijke rol, maar ook onderwerpen als bijvoorbeeld bodem, flora- en fauna, landschap, verkeer en archeologie komen aan de orde. Het MER is een belangrijke bouwsteen voor het bestemmingsplan dat wordt gemaakt.

In het toetsingsadvies geeft de commissie MER een aantal nuttige adviezen, die in het vervolg van het project kunnen worden gebruikt. Hoe met deze adviezen wordt omgegaan, wordt in het bestemmingsplan beschreven. Het volledige toetsingsadvies kan worden gelezen op www.marickenland.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Positief advies commissie MER over Marickenland

De commissie voor de milieueffectrapportage (commissie MER) heeft haar “toetsingsadvies” uitgebracht over het milieueffectrapport (MER) dat voor het project Marickenland is gemaakt. De commissie is van oordeel dat het rapport alle nodige (milieu)informatie bevat om de be-sluitvorming over Marickenland verder voor te bereiden. Aanpassing of aanvulling van het rapport is … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: