001 -Family

Vechtpartij op Constructieweg Mijdrecht


Geplaatst op: 8 oktober 2007
Mijdrecht - Op zondag 7 oktober werd een man terzake mishandeling en bedreiging aangehouden.

Rond 16.50 uur kreeg de politie de melding van een vechtpartij op de Constructieweg. Toen agenten ter plaatse kwamen, bleek de verdachte al te zijn verdwenen. Een 38-jarige man uit Medemblik verklaarde door een 35-jarige man uit Mijdrecht om onbekende reden te zijn aangevallen en mishandeld. Daarbij had hij letsel in zijn gezicht opgelopen. Een tweede man, een 40-jarige man uit Medemblik, verklaarde door dezelfde verdachte verbaal met de dood te zijn bedreigd. De twee slachtoffers deden aangifte.

Terwijl de agenten met de slachtoffers spraken, kwam de verdachte, de 35-jarige man uit Mijdrecht, met een auto aanrijden. Hij werd aangehouden en naar het politiebureau overgebracht. De verdachte is voor verder onderzoek in verzekering gesteld.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vechtpartij op Constructieweg Mijdrecht

Mijdrecht - Op zondag 7 oktober werd een man terzake mishandeling en bedreiging aangehouden. Rond 16.50 uur kreeg de politie de melding van een vechtpartij op de Constructieweg. Toen agenten ter plaatse kwamen, bleek de verdachte al te zijn verdwenen. Een 38-jarige man uit Medemblik verklaarde door een 35-jarige man … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: