001 -Family

HVM MF1 kampioen 1ste klasse


Geplaatst op: 8 oktober 2007
Zijn er na 3 jaar nieuwe Kleine Rode Duiveltjes opgestaan? Na 4 overwinningen op rij tegen Pinoke, Athena en Qui Vive 1 en 2 stonden de meiden F1 van HVM bovenaan in hun poule.

Zaterdag 6 oktober zou het voorronde kampionschap tegen Amsterdam veilig kunnen worden gesteld. Amsterdam MF1 is ook een heel goed team dat even veel punten had als de Mijdrechtse meiden, alleen was het doelsaldo met 11 doelpunten meer dan Amsterdam in het voordeel van HVM . Om 8 uur werd er verzameld en naar Amsterdam gereden en om 9 uur na het inspelen begon de wedstrijd in het Wagnerstadion. Beide partijen wisten waar het om ging en er werd gestreden om elke meter en elke bal. Na de eerste helft was de stand 4-5 in het voordeel van onze meiden. Amsterdam, wist dit en wilden hoe dan ook deze partij winnen en begonnen furieus aan te vallen, wat leidde tot gevaarlijk acties voor de Mijdrechtse doeltjes. Maar toen de 2 helft was afgelopen bleek de eindstand 8-9 in het voordeel van de HVM meiden te zijn geworden. Meiden vanharte, we zijn trots op jullie, en op naar het volgende kampioenschap?

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

HVM MF1 kampioen 1ste klasse

Zijn er na 3 jaar nieuwe Kleine Rode Duiveltjes opgestaan? Na 4 overwinningen op rij tegen Pinoke, Athena en Qui Vive 1 en 2 stonden de meiden F1 van HVM bovenaan in hun poule. Zaterdag 6 oktober zou het voorronde kampionschap tegen Amsterdam veilig kunnen worden gesteld. Amsterdam MF1 is … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: