001 -Family

Atlantis onderuit tegen Tiel


Geplaatst op: 8 oktober 2007
Afgelopen zaterdag speelde Atlantis 1 thuis tegen Tiel ’72 1.

Atlantis startte met Auke van der Zijden in de basis voor de geblesseerde Jacco van Koeverden-Brouwer. In de eerste aanval begonnen Lisanne van Doornik, Sandra Gortenmulder, Mark Goverse en Auke van der Zijden. Eerste verdediging bestond uit Chantal Poolman, Eline Laaper, Pim de Munter en Jimmy de Koning.

Wat een spannende mooie en enerverende wedstrijd had moeten worden eindigde in een nederlaag voor het eerste team van Atlantis.

Een goede voorbereiding en een hoop publiek hadden moeten zorgen voor een goeie start van de wedstrijd. Dit bleek echter niet het geval te zijn. Niet geconcentreerd verdedigen en ontbrekende scherpte in de aanvallen zorgden voor een redelijk snelle 0-4 achterstand voor Atlantis. De eerste tegenstoot volgde na 20 min spelen. De 1-4 werd aangetekend door Sandra Gortenmulder. Echter ging Tiel hierna rustig door zonder dat Atlantis echt een goed antwoord had op het spel van de bezoekers. Een 1-6 achterstand bij de rust was door het matige spel een feit.

Na rust brachten 2 snelle doelpunten nieuwe hoop in het spel van Atlantis.

Tiel kwam snel hierop met een antwoord. Na de 3-7 werd Jelmer Steen in de ploeg gebracht voor Jimmy de Koning om nieuw leven in de ploeg te brengen. De bezoekers gingen gestaag door met scoren waardoor het verschil vergroot werd naar 3-9. Een laatste doelpunt van Atlantis door Auke van der Zijden bracht de eindstand uiteindelijk op 4-9.

Volgende week een nieuwe kans. Er word dan uit gespeeld tegen KCD te Doorn.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atlantis onderuit tegen Tiel

Afgelopen zaterdag speelde Atlantis 1 thuis tegen Tiel ’72 1. Atlantis startte met Auke van der Zijden in de basis voor de geblesseerde Jacco van Koeverden-Brouwer. In de eerste aanval begonnen Lisanne van Doornik, Sandra Gortenmulder, Mark Goverse en Auke van der Zijden. Eerste verdediging bestond uit Chantal Poolman, Eline … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: