001 -Family

Zondag 4 november 2007: de Zilveren Turfloop


Geplaatst op: 30 oktober 2007
Nog enkele weken te gaan en dan wordt wederom het startschot gegeven voor de grootste hardloopwedstrijd in De Ronde Venen, de Zilveren Turfloop.

Atletiekvereniging De Veenlopers uit Mijdrecht organiseert deze loop dit jaar alweer voor de 17e keer. Er zijn verschillende afstanden waarvoor men zich kan inschrijven. Voor de jeugd is er een afstand van 1.5 km, het parcours voert door het sportpark en voor alle deelnemers is er een blijvende herinnering. Deelname hieraan is gratis.

Andere afstanden waaraan deelgenomen kan worden zijn 5 km., 10 km en 10 Engelse Mijl. De afstanden zijn zowel geschikt voor wedstrijdlopers als voor recreanten en worden ook door de KNAU erkent.

Tenslotte is er ook een Businessloop, deze gaat over 10 km. en is bedoelt voor bedrijven en instellingen. Men loopt dus in teamverband en de totaaltijd is dus van belang voor het uiteindelijke resultaat. Net als vorig jaar is de belangstelling voor deze businessloop als enorm.

Het parcours voert de deelnemers door het polderlandschap van Mijdrecht en langs de Kromme Mijdrecht. Langs het parcours zullen verkeersregelaars zorgdragen voor een veilige route

De start van de Zilveren Turfloop is net als voorgaande jaren vanaf 10.30 uur in de nabijheid van Sporthal De Phoenix (naast Argoncomplex). In de sporthal is ook de inschrijving. Uiteraard kunnen deelnemers en publiek gebruik maken van de faciliteiten die de sporthal biedt zoals koffie, thee en andere dorstlessers. Een tweetal clowns zal het gebeuren rondom de finish opluisteren.

Inschrijving is nog mogelijk, dit kan via de website www.zilverenturfloop.nl en op de dag van de loop, zondag 4 november 2007, in sporthal De Phoenix.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zondag 4 november 2007: de Zilveren Turfloop

Nog enkele weken te gaan en dan wordt wederom het startschot gegeven voor de grootste hardloopwedstrijd in De Ronde Venen, de Zilveren Turfloop. Atletiekvereniging De Veenlopers uit Mijdrecht organiseert deze loop dit jaar alweer voor de 17e keer. Er zijn verschillende afstanden waarvoor men zich kan inschrijven. Voor de jeugd … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: