001 -Family

Voor iedereen een Zuwe-cursus


Geplaatst op: 5 oktober 2007
Dit najaar worden er weer verschillende cursussen aangeboden door Zuwe. Zoals:

Omgaan met dementie
Zorgen voor iemand die last heeft van dementie, is zwaar. Het geeft in veel gevallen een gevoel van verlies. Goede informatie kan helpen het gedrag van de dementerende beter te begrijpen en de zorg gemakkelijker te maken. Zuwe brengt mensen die een dementerende verzorgen, bij elkaar in een gespreksgroep ‘Omgaan met dementie’.

In Abcoude wordt begin november de gespreksgroep georganiseerd bestaande uit vier bijeenkomsten. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met de Zuwe Informatielijn: tel: 0900 – 235 98 93 (lokaal tarief).

Opkomen voor jezelf
Niet iedereen vindt het makkelijk om op te komen voor eigen mening en gevoelens. In de cursus ‘Opkomen voor jezelf’ leren cursisten omgaan met lastige situaties en werken ze aan hun zelfvertrouwen. Iedereen kan deelnemen. De cursus start op 6 november 2007 in Abcoude en bestaat uit zes bijeenkomsten. Aanmelden is mogelijk tot 23 oktober 2007.

Meer informatie
Omgaan met dementie start op woensdag 7 november 2007 in Abcoude, Dorpszicht 22. Een bijeenkomst duurt van 20.00 tot 22.00 uur. De kosten bedragen € 35,00 per persoon.

De locatie voor Opkomen voor jezelf is Kerkgaarde 3, Abcoude. Bijeenkomsten duren van 19.30 tot 21.30 uur. Houders van de A tot Z-pas Basis of Extra van Zuwe ontvangen 10% korting. Sommige zorgverzekeraars geven (een gedeelte van) het cursusbedrag terug; dit staat vermeld in de polisvoorwaarden.

Aanmelden kan via de website www.zuwe.nl, via een e-mail aan cursusbureau@zuwe.nl of via de Zuwe Informatielijn.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Zuwe

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Voor iedereen een Zuwe-cursus

Dit najaar worden er weer verschillende cursussen aangeboden door Zuwe. Zoals: Omgaan met dementieZorgen voor iemand die last heeft van dementie, is zwaar. Het geeft in veel gevallen een gevoel van verlies. Goede informatie kan helpen het gedrag van de dementerende beter te begrijpen en de zorg gemakkelijker te … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: