001 -Family

Grote verkeerscontrole N212 Wilnis


Geplaatst op: 7 oktober 2007

Wilnis/Maarssen - De politie heeft vrijdag in Wilnis en Maarssen een grote verkeerscontrole gehouden. Daarbij werkten de wijkteams samen met de Verkeersdienst en de ANWB.

In Wilnis stonden de agenten op de Ir. Enschedeweg, in Maarssen op de Sportparkweg. Met behulp van een ANPR-voertuig (automatische kentekenherkenning) zijn de kentekens van 2827 voertuigen gescand. Dit leverde 34 hits op, voornamelijk wegens niet betaalde (wegen)belasting.

In totaal 335 bestuurders werden aan een blaastest onderworpen. Dit leverde drie aanhoudingen op voor rijden onder invloed. De hoogste score had een bestuurder met een alcoholgehalte van 355 ug/l. Deze had overigens al een ontzegging van de rijbevoegdheid, die hij dus negeerde.

Verder werden 44 bekeuringen uitgeschreven, waaronder zes voor niet handsfree bellen, vier voor het niet dragen van een gordel, vijftien voor het niet kunnen tonen van een kentekenbewijs en zeven voor ondeugdelijke verlichting. De ANWB heeft 33 defecte lampen vervangen, één keer de verlichting van een aanhanger vervangen en een keer hulp verleend bij een lege accu.

Foto's: Peter Bakker (A-side media)

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Grote verkeerscontrole N212 Wilnis

Wilnis/Maarssen - De politie heeft vrijdag in Wilnis en Maarssen een grote verkeerscontrole gehouden. Daarbij werkten de wijkteams samen met de Verkeersdienst en de ANWB.In Wilnis stonden de agenten op de Ir. Enschedeweg, in Maarssen op de Sportparkweg. Met behulp van een ANPR-voertuig (automatische kentekenherkenning) zijn de kentekens van 2827 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: