001 - Bader

Jeugdbrandweer Vinkeveen in het nieuw door Fa. Zaal Jr.


Geplaatst op: 4 oktober 2007
De jeugdbrandweer Vinkeveen is onlangs in het nieuw gestoken! Alle leden van de jeugdbrandweer hebben een jas gekregen waarmee zij goed herkenbaar zijn als lid van de jeugdbrandweer Vinkeveen. Ook de jeugdleiders zijn voorzien van een jas waarop tevens “Instructeur” is toegevoegd. De jassen zijn gesponsord door de Fa. Zaal Jr. gevestigd aan de Demmerik in Vinkeveen. De fa. Dirk Stam uit Mijdrecht heeft in overleg met de jeugdbrandweer de jassen geleverd.

De jassen zullen worden gedragen bij alle wedstrijden, excursies en andere evenementen waar de jeugdbrandweer aan deelneemt. Alle leden en jeugdleiders willen de Fa. Zaal Jr. dan ook hartelijk danken voor deze gulle gift!

De jeugdbrandweer kreeg door Fa. Zaal Jr. een 'zinloos geweld' tegel aangeboden. Deze zal bij de brandweerkazerne in Vinkeveen worden neergelegd.

Jongens en meisjes tussen de 14 en 18 jaar uit Vinkeveen of Wilnis die interesse hebben in de jeugdbrandweer kunnen een email sturen naar jeugdbrandweer-vinkeveen@hotmail.com Zij worden dan uitgenodigd om op een oefenavond van de jeugdbrandweer te komen kijken.

Foto's: Peter Bakker (A-side media)

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Brandweer Vinkeveen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Jeugdbrandweer Vinkeveen in het nieuw door Fa. Zaal Jr.

De jeugdbrandweer Vinkeveen is onlangs in het nieuw gestoken! Alle leden van de jeugdbrandweer hebben een jas gekregen waarmee zij goed herkenbaar zijn als lid van de jeugdbrandweer Vinkeveen. Ook de jeugdleiders zijn voorzien van een jas waarop tevens “Instructeur” is toegevoegd. De jassen zijn gesponsord door de Fa. Zaal … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: