001 - Bader

Voorbereidingen Carnaval in volle gang met Prinsenbal Huts Geklutste Kliek


Geplaatst op: 4 oktober 2007
Met november weer voor de deur begint het weer te jeuken: de capes worden uit de mottenballen gehaald, de steken klaargezet en de medailles opgepoetst. Voor je het weet is het immers weer zover: dan barst het carnavalsgeweld weer los.

Voor carnavalsvereniging de Huts Geklutste Kliek uit Mijdrecht betekent dat in ieder geval de verkiezing van de nieuwe Prins Carnaval en het afvoeren van de oude Prins Doppie I.Zijn prinses Sneeuwwitje zit op dit moment in Schotland dus die voeren wij later dit seizoen af. Op 9 november gaan de deuren van clubgebouw Immitsj dan ook om 21.00 uur open voor iedereen die zin heeft in een feestje, hardcore carnavalsvierder of niet! De toegang is gratis!

Met ondersteuning van Dweilorkest De Deurdouwers nemen we vrolijk afscheid van Prins Doppie I en presenteren we om Elf over Elf de nieuwe Prins en misschien zijn nieuwe prinses.

Benieuwd naar de nieuwe rolverdeling binnen de Raad van Elf? Zin in een feestje? Gewoon niets te doen? Kom lekker langs en neem d’r eentje op de nieuwe Prins. Alaaf!

Daarnaast zijn we bij de De Huts Geklutste Kliek nog hard op zoek naar nieuwe showgirls. Vind je het leuk om te dansen en vind je het leuk om carnaval te vieren meld je dan op deze avond aan bij een van de showgirls of raadsleden, of stuur een mail naar jennybaars@planet.nl. Ook zijn wij nog op zoek naar nieuwe raadsleden, dus schroom niet en geef je op!

Wie weet ben je er in de komende carnavalsperiode dan gezellig bij!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Voorbereidingen Carnaval in volle gang met Prinsenbal Huts Geklutste Kliek

Met november weer voor de deur begint het weer te jeuken: de capes worden uit de mottenballen gehaald, de steken klaargezet en de medailles opgepoetst. Voor je het weet is het immers weer zover: dan barst het carnavalsgeweld weer los. Voor carnavalsvereniging de Huts Geklutste Kliek uit Mijdrecht betekent dat … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: