001 - Bader

Poging tot zware mishandeling in Wilnis, getuigen gezocht


Geplaatst op: 3 oktober 2007
Wilnis - Op dinsdag 2 oktober werd tegen de scooter van een meisje geschopt. Zij ging onderuit en raakte gewond.

Rond 08.20 uur reed een 16-jarige meisje uit Wilnis met haar scooter over het fietspad op de Mijdrechtse Dwarsweg, komende uit de richting van Wilnis en gaande in de richting van Vinkeveen. Ter hoogte van het BP-benzinestation remde zij voor een fietser die voor haar reed, omdat zij vanwege een tegemoetkomende fietser niet in kon halen. Nadat de tegemoetkomende fietser voorbij was, besloot het meisje de fietser voor haar in te halen.

Terwijl zij met een snelheid van ongeveer 45 km/u aan het inhalen was, hoorde zij dat zij van achteren werd genaderd door een bromfiets. Plotseling kreeg zij een harde duw tegen haar schouder en wist met moeite overeind te blijven. Vervolgens kreeg zij een harde trap tegen haar been, verloor de macht over het stuur en ging onderuit.

Het slachtoffer zag dat twee personen op een scooter wegreden, één dan wel beide opzittenden hadden haar kennelijk geduwd c.q. geschopt. De scooter van de verdachten was een zwarte Yamaha, type Aerox. De bestuurder was een jongeman met een witte jas, kort model. De passagier had een kort model zwarte jas aan.

Het slachtoffer liep letsel aan haar knie en schouder op en heeft zich onder doktersbehandeling moeten stellen. Haar kleding en scooter raakten beschadigd.

Aan getuigen van de valpartij of aan mensen die menen de verdachten, mogelijk in combinatie met de zwarte Yamaha Aerox, te (her-)kennen, wordt verzocht contact op te nemen met de politie van district Rijn & Venen op telefoonnummer 0900-8844.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Poging tot zware mishandeling in Wilnis, getuigen gezocht

Wilnis - Op dinsdag 2 oktober werd tegen de scooter van een meisje geschopt. Zij ging onderuit en raakte gewond. Rond 08.20 uur reed een 16-jarige meisje uit Wilnis met haar scooter over het fietspad op de Mijdrechtse Dwarsweg, komende uit de richting van Wilnis en gaande in de richting … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: