001 -Family

Oud nieuws in het nieuws


Geplaatst op: 3 oktober 2007
Zaterdag 13 oktober a.s. staat MidPointFM weer in het teken van de jaren '80 dag. De hele dag zal muziek uit die jaren te horen zijn.

Uiteraard doet ook het Nieuws- en Actualiteitenprogramma van MidPointFM ('s zaterdags van 17:00 tot 19:00 uur en 's zondags van 10:00 tot 12:00 uur) graag mee met deze dag.

Deze keer kiezen wij er voor het jaren '80 nieuws van onze luisteraars centraal te stellen. Dat houdt in dat wij benieuwd zijn naar uw eigen jaren '80 nieuws. Wat deed u toen? Wat gebeurde er wat belangrijk voor uw was? Wat heeft u zien veranderen?Waar kijkt u nu nog steeds naar terug?

Alle nieuws is welkom: droevig, blij, bijzonder en ga zo maar door, zolang het maar plaatsvond in de jaren '80.

Uit de ingezonden verhalen, zullen wij er aan aantal selecteren, die zo mogelijk op zaterdag 13 oktober a.s. in het Nieuws- en Actualiteitenprogramma zullen worden behandeld. Dat kan door middel van een telefonisch interview, een interview bij ons in de studio, of een interview dat bij u thuis wordt afgenomen door een van onze medewerkers.

Als u dan toch zo'n nieuwsfeit instuurt, doet u daar dan s.v.p. gelijk een suggestie bij voor de muziek die bij uw onderwerp kan worden gedraaid.

Stuur uw verhalen en muzieksuggesties op: dat kan naar: info@midpoint.fm onder vermelding van: “nieuws jaren 80”.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Midpoint FM & TV

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Oud nieuws in het nieuws

Zaterdag 13 oktober a.s. staat MidPointFM weer in het teken van de jaren '80 dag. De hele dag zal muziek uit die jaren te horen zijn. Uiteraard doet ook het Nieuws- en Actualiteitenprogramma van MidPointFM ('s zaterdags van 17:00 tot 19:00 uur en 's zondags van 10:00 tot 12:00 uur) … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: